تاریخ انتشار: شنبه 1400/05/30 - 18:38
کد خبر: 405341

صادر شدن رأی قطعی خلع ید شرکت نیشکر هفت‌تپه

قوه قضائیه حکم قطعی پرونده شرکت نیشکر هفت‌تپه را صادر و مالکین آن را خلع ید کرد؛ به این ترتیب مالکیت هفت‌‌تپه به دولت و بیت‌المال بازگشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مهدی کشت‌دار، مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه از صدور رأی قطعی خلع ید هفت تپه خبر داد.

صادر شدن رأی قطعی خلع ید شرکت نیشکر هفت‌تپه

کشت‌دار در صفحه شخصی خود نوشت: ‏"رأی قطعی خلع ید ‎هفت تپه به دولت و  خریدار ابلاغ شد. بر این اساس مالکیت هفت تپه از خریدار خلع ید و به دولت واگذار می‌شود و با حکم صادره این مجتمع به بیت‌المال بازمی‌گردد."

گفتنی است؛ 95 درصد سهام شرکت "کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه" در عرضه هفتم در مزایده 26 بهمن 1394 با شرایط 5 درصد نقد و مابقی طی اقساط 8 ساله، طی قرارداد شماره 26116 مورخ 18 اسفند 1394 به کنسرسیومی متشکل از شرکت دریای نور زئوس، امید اسدبیگی و مهرداد رستمی، به عنوان تنها شرکت‌کننده در مزایده، به مبلغ 2،222 میلیارد ریال واگذار شد.

سوءمدیریت و سوءاستفاده از شرکت نیشکر هفت‌تپه از ابتدای واگذاری با مخالفت و اعتراض کارگران هفت‌تپه مواجه شد و خواست و مطالبه جمعی برای خلع ید مالکین مطرح شد.

قرار گرفتن نام امید اسدبیگی، یکی از مالکان بعد از خصوصی‌سازی شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه در ردیف متهمان ارزی که پرونده او مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی در حال رسیدگی است و اقدامات خلاف قانون او که با سوءاستفاده از شرکت هفت‌تپه رخ داده است، مجموعه قوه قضائیه در دوره ریاست آیت‌الله رئیسی را بر آن داشت تا نسبت به خلع ید مالکین هفت‌تپه اقدام کند.

گزارش سازمان بازرسی کل کشور هم مؤید عدم اهلیت مالکین هفت‌تپه بود؛ اما هیئت داوری بر اساس مفاد مندرج در قرارداد بین سازمان خصوصی‌سازی و مالکین هفت‌تپه، رأی به ابطال واگذاری نداد و پرونده در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت.

با آغاز دوره ریاست حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای بر دستگاه قضا، رسیدگی به پرونده خلع ید مالکین هفت‌تپه به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفت، تا اینکه امروز خبر حکم دادگاه مبنی بر خلع ید مالکین هفت‌تپه صادر شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top