تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/28 - 05:37
کد خبر: 408178

جزئیات آخرین جلسه دادگاه رپر معروف

حمید صفت، رپر معروف در دومین دور از محاکمه به اتهام قتل پدرخوانده اش به رابطه صمیمی با او اشاره کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از همشهری آنلاین، حمید صفت، خواننده رپ روز ۲۴ مرداد ماه سال ۹۶ وقتی فهمید پدرخوانده و مادرش با یکدیگر درگیر شده اند به هواداری از مادرش به خانه آن‌ها رفت و با شوهر او درگیر شد، اما در پایان این درگیری مرد ۶۶ ساله به دلیل خونریزی مغزی به بیمارستان منتقل شد و چند روز بعد نیز جانش را از دست داد تا حمید صفت به اتهام قتل او بازداشت شود.

هرچند خواننده جوان مدعی بود در مرگ پدرخوانده اش نقشی ندارد، اما او بعد از انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرای امور جنایی تهران در دادگاه کیفری محاکمه و با رای قضات دادگاه به قصاص محکوم شد. این رای، اما مدتی بعد در دیوانعالی کشور نقض شد تا امید‌های حمید برای زندگی پررنگ‌تر شود. به این ترتیب پرونده او بار دیگر به دادگاه کیفری فرستاده شد و او مدتی پیش دوباره محاکمه شد. در دور تازه محاکمه باز هم حمید مدعی شد که نقشی در قتل پدرخوانده اش نداشته و بیماری او باعث فوتش شده است. در این میان نظریه پزشکی قانونی درباره علت تامه فوت متوفی چالش بزرگی برای پرونده بود، چرا که بار‌ها نظریه‌های مختلف و گاه متفاوتی در این باره ارائه شد. در این شرایط بود که قضات دادگاه ادامه رسیدگی به پرونده را به بعد از دریافت نظریه جدید پزشکی قانونی موکول کردند.

صبح امروز در آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده جنجالی که در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی رحمانی برگزار شد بعد از دفاع نماینده دادستان از کیفرخواست، وکلای اولیای دم در غیاب آن‌ها خواستار صدور حکم قصاص برای متهم شدند. در ادامه حمید صفت به دفاع از خودش پرداخت و گفت: من و حاج آقا (مقتول) با یکدیگر رابطه خوبی داشتیم. با هم باشگاه می‌رفتیم و ورزش می‌کردیم و در این مدت هیچ مشکلی با یکدیگر نداشتیم. حتی او دو روز قبل از حادثه برای من جشن تولد گرفته بود و یک عکس بزرگ دو متری از من به دیوار پذیرایی خانه اش زده بود. بنابر این دلیلی نداشت که من بخواهم او را به قتل برسانم.

او ادامه داد: شب قبل از حادثه فهمیدم که مادرم و حاج آقا با یکدیگر اختلاف دارند، اما فردای آن روز در کمال آرامش به خانه شان رفتم، اما حاج آقا عصبانی بود. من هم از اینکه مادرم را سیلی زده بود ناراحت بودم و با هم درگیری لفظی پیدا کردیم. مادرم می‌خواست مانع درگیری شود. در این کشمکش شاید ۲، ۳ مرتبه دست من به او خورد، اما نه سیلی زدم نه کف گرگی. بعد هم همسایه‌ها آمدند و ماجرا تمام شد و یک روز بعد فهمیدم او را به بیمارستان برده اند.

حمید صفت درباره آگاهی اش از بیماری‌های زمینه‌های متوفی نیز گفت: من دقیق نمی‌دانستم که او چه بیماری دارد. بعد فهمیدم که او دیابت دارد، اما او حتی در تولدم هم کیک خورد و از سایر بیماری هایش هم خبر نداشتم. من هیچ نقشی در مرگ او ندارم و از این بابت متاسفم.

در پایان این جلسه قضات دادگاه با اخذ آخرین دفاع از متهم وارد شور شدند و قرار است طی یک هفته آینده رای خود را در این باره اعلام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top