تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/28 - 08:32
کد خبر: 408181

دعوت جامعه اسلامی دانشجویان از رئیسی برای حضور در دانشگاه‌ تهران

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه‌ای با انتقاد از رویکرد دولت گذشته در برخورد با دانشگاه و دانشجو از آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور برای حضور در آیین بازگشایی دانشگاه ها در دانشگاه تهران، دعوت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه‌ای با انتقاد از رویکرد دولت گذشته در برخورد با دانشگاه و دانشجو از آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور برای حضور در آیین بازگشایی دانشگاه‌ها در دانشگاه تهران، دعوت کرد.

در این نامه آمده است:

بسم اللّه الرحمن الرحیم

«البتّه حضور در میان مردم -که سابقه‌ی این کار را هم ایشان دارند- نباید افراد را از ارتباط با نخبگان غافل کند. ارتباط با نخبگان هم در جای خود یک حرکت بسیار لازم و مفید است؛ تبادل نظر با نخبگان، و استفاده‌ی از نظر نخبگان.»
(بیانات امام خامنه‌ای مدظله العالی در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران)

حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

با توجه به روی کار آمدن دولتی مردمی و رویش مجدد بذر‌های امید در دل اقشار مختلف مردم، بر آن شدیم به عنوان جمعی از فعالین دانشجویی دغدغه مند، نکاتی مهم را با شما در میان بگذاریم و گزارشی دردمندانه از فضای دانشگاهی و نخبگانی را به اطلاع شما برسانیم.

چند سال است که جامعه دانشگاهی از پشت آکواریوم خودساخته دولتمردان نظاره گر بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی است و فاصله بین دانشجو و دولت مشهود است. دانشجویی که طبق فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیشگام خواص و لوکوموتیو حرکت کشور است و قطعا شما از جایگاه دانشجو و نخبگان و ظرفیت عظیم آن‌ها برای کشور مطلع هستید.

این فضای ساختگی بین دولت و جامعه دانشگاهی مانع از ارتباط و فعالیت سازنده، ابراز وجود و اظهار نظر قشر دانشجو و تشکل‌های دانشجویی شده است و امید داریم که این فضا با حضور شما در دانشگاه شکسته شود.

دانشگاه طبق تاکیدات امام رحمه الله علیه و فرمایشات مقام معظم رهبری باید به سمت اسلامی شدن حرکت کند، اما ما تلاش و مجاهدتی از سوی دولت قبل ندیدیم که دانشگاه را به اسلامی شدن نزدیک کند و این از بزرگترین درد‌های ما بوده و هست و البته آرمانی است که از آن کوتاه نخواهیم آمد.

حال که با روی کار آمدن دولت جنابعالی، بارقه‌های امید در جامعه نخبگانی کشور ایجاد شده، قصد کردیم از شما برای حضور در آیین بازگشایی دانشگاه‌ها در بزرگترین دانشگاه کشور، دعوت به عمل آوریم.

با توجه به شناختی که از جنابعالی و سوابق تان داریم، امیدواریم این حضور، مواجهه‌ای حقیقی و به دور از تصنع و تشریفات بوده و بدینوسیله آراء و نظرات جامعه نخبگانی به سمع و نظر شما برسد و در هدایت کشور به سوی قله‌های موفقیت و زمینه سازی برای نیل به تمدن اسلامی، مثمر ثمر واقع گردد.

از خداوند متعال برای شما عزت و سربلندی و توفیق روزافزون در انجام وظیفه و خدمت به مردم شریف ایران را خواستاریم؛ و الحمدلله رب العالمین

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top