تاریخ انتشار: شنبه 1400/07/03 - 15:25
کد خبر: 408886

تندیس «علی لندی» ساخته می‌شود

مدیرکل بنیادحفظ آثارو ارزش های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه : تندیس قهرمان ملی علی لندی ساخت می شود، گفت: ایثار و فداکاری علی لندی در کتاب های درسی باید وارد شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سردارپاسدار عبدالرضا حاجی، در همایش نقش زنان دزفول در دوران دفاع مقدس و تجلیل از 41 بانوی شاخص عرصه دفاع مقدس درشهرستان درفول، ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس، اظهارداشت: افتخارمی‌کنم امروز در جمع زنان و مادران، همسران و رزمندگان دیارمقاومت و شهرشهیدپروردزفول هستم. شهرستان دزفول سرداران زیادی در دوران هشت سال دفاع مقدس پرورش داد که پشت حزب بعث را لرزاند.

مدیرکل بنیادحفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه تمام شهرستان دزفول بوی شهید می‌دهد، افزود: امنیت جمهوری اسلامی را مرهون خون پاک شهیدان هستیم؛ در دوران دفاع مقدس قاسم‌هایی تربیت شدند که دل از مادر، همسر و فرزندان خود برای آب و خاکشان کندند و به تکلیف خودشان عمل کردند و نگذاشتند ابرقدرت‌ها دنیا کمر اسلام را در سرزمین شیعه خورد کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه مادران شهدا فرزندان خود را بعد از بزرگ کردند راهی جبهه حق علیه باطل کرد، بیان کرد: توصیف و بیانش سخت است که جوانی دل از مادر و همسرش بکند و در جبهه حضور پیدا کند و در مقابل موشک‌های دشمن مقاومت،ایستادگی و جانفشانی کردند.

سردارحاجتی با بیان اینکه شهرشهیدپرور دزفول خانواده‌هایی شهدایی دارد که نه تنها یک شهید بلکه دوازده شهید را تقدیم اسلام کرده است، گفت: شهرستان دزفول سرزمین عزیزانی است که فرزندانی را تربیت کردند که کمردشمن را شکستند و نگذاشتند یک وجب از خاکمان را تصرف کنند.  امروز از مادرانی تجلیل می‌کنیم که همه دار و ندار خود را برای اسلام دادند.

وی در ادامه با بیان اینکه . آبروی محله بچه هایی هستندکه مردانه جان دادند تا نام دزفول مقتدر باشد، اظهار داشت: شهرستان دزفول سرزمینی است که جوانانش جان خود را برای مکتب امام حسین(ع) فداکردند.

مدیرکل بنیادحفظ آثارو ارزش های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه سراسر ایران شب گذشته با خبردرگذشت علی لندی جوانان غیور ایذی در حزن و اندوه فرود رفت، اظهارداشت، نسل بهنام محمدی های13ساله وشهدایی که درمقابل حزب بعث ایستادند دیدن ودیدم که علی لندی این جوان غیوربختیاری چگونه برای نجات مادر وخواهرشهید به دل آتش میزند.

وی بابیان اینکه شهرستان ایذه شهدای زیادی در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده است، افزود: نسل علی لندی  ها زنده خواهدماند، ایران سرزمین نوجوان دلداده است.

مدیرکل بنیادحفظ آثارو ارزش های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه در کتاب های درسی باید ایثار وفداکاری علی اندی وارد شود، گفت: علی لندی مادر وخواهری رانجات می دهد که خودش در دل آتش می رود و این سوختن تبدیل به یک اسطوره و قهرمان شد.

سردار حاجیتی با اشاره به اینکه خوزستانی ها اصل ونجابتشان است که خودشان را فدای ملت کنند، گفت: تندیس قهرمان ملی  علی لندی ساخت می شود.

از 41 بانوی شاخص عرصه دفاع مقدس شهرستان دزفول در این همایش تجلیل شدند و اسماعیل نصرالهی از مداحان و شاعران دزفول نیز به سرودن شعر درخصوص نقش زنان در دفاع مقدس پرداخت.اجرای گروه سرود بچه‌های آسمان و رونمایی از تابوت شهید سپهبد قاسم سلیمانی از دیگر بخش‌های این همایش بود.

به‌پاس ایستادگی مردم دزفول در هشت جنگ تحمیلی این شهر به‌عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی نام‌گذاری شدو چهارم خرداد در تقویم رسمی کشور روز مقاومت و پایداری روز دزفول نام‌گذاری شده است. مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس و با منطق اسلامی و انقلابی خود از ارزش‌های اعتقادی ما دفاع کردند و نامی ماندگار از خود در این عرصه به‌یادگار گذاشتند و این مردم ولایت‌مدار در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصه‌های انقلابی بیش از 2600 شهید والامقام و نُه شهید سرافراز مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده‌اند.

شهر دزفول در هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت 176 موشک دوربرد فراگ و اسکادبی قرار گرفت، هواپیماهای دشمن 489 بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر دزفول فروریختند و 5 هزار و 821 گلوله توپ به نقاط مختلف این شهر اصابت کرد. در این هشت سال 19 هزار و 500 واحد مسکونی، تجاری، آموزشی و مذهبی بین 20 تا 100 درصد در دزفول خسارت دید. مردم دزفول در هشت سال جنگ نابرابر 2 هزار و 600 شهید، 400 جانباز، 452 آزاده و 147 جاویدالاثر تقدیم کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عمان، از احضار سفیر ایران تا نجات ۲۳ خدمه کشتی هدف قرار گرفته در مسندم
پایان کار جودوکاران ایران در کاپ آسیا با کسب دو مدال نقره و برنز
جشنواره فروش ویژه داکت اسپلیت اینورتر با ۳۰ درصد تخفیف آغاز شد
راهنمای طول دوره ترمیم ایمپلنت دندان؛ از جراحی تا جوش‌ خوردن کامل
واکنش دوحه به تشدید تنش در منطقه
چت جی پی تی مختل شد
معایب آجر سفید [دلایل محبوبیت و مشکلات رایج در استفاده]
راهنمای خرید ساعت زنانه | بهترین مدل‌های ۱۴۰۵
نکات ورود به بازارهای مالی
آینده صنعت تابلو برق با اتوماسیون صنعتی
بررسی قیمت سیم و کابل؛ چه عواملی قیمت نهایی را تعیین می‌کنند؟
از نجف تا تهران؛ امت حسینی متحد شد / خونخواهی رهبر شهید، دیگر یک شعار نیست
شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس، قشم و سیریک
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
وقوع حادثه دریایی دیگر در نزدیکی عمان
صعود انگلیس به نیمه نهایی
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
نساجی قهرمان لیگ یک شد
بازیکن ملی‌پوش به تراکتور پیوست
برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب فردا در همه یگان‌های ارتش
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top