تاریخ انتشار: شنبه 1400/07/10 - 11:26
کد خبر: 409585

دلیل ممنوعیت عدم ورود فایزر به ایران

رئیسی گفت: کمیته علمی توصیه کرد که باتوجه به اینکه زمان واردات واکسن فایزر هم مشخص نیست و نمی‌توانیم مادران باردار را بیشتر از این بدون واکسن منتظر بگذاریم، با واکسن سینوفارم مادران باردار را واکسینه کنیم، خوشبختانه کمبود واکسن به هیچ عنوان نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا،باردار، اظهار کرد: واردات واکسن فایزر اما و اگرهای زیادی داشت چراکه نظر ما همواره بر این بود خروجی و اصالت واکسن از کشورهای آمریکا و انگلستان نباشد و به همین دلیل به دنبال بستن قرارداد با کشورهای دیگر برای واردات واکسن فایزر بودیم.

او افزود: در ابتدا قرار بود میزان زیادی واکسن فایزر تحویل ایران شود اما میزان آن کم شد و به 2 میلیون و 400 دز رسید که مجدد بعد از آن میزان واکسن از طرف مقابل کم شد و به 2 میلیون رسید اما در نهایت هنگام عقد قرارداد مشکلاتی ایجاد شد.

رئیسی با اشاره به اینکه قرار بود واکسن فایزر فقط برای مادران باردار وارد شود، ادامه داد: کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، بررسی و اعلام کرد که باتوجه به اینکه واکسن فایزر منحای 60 و منحای 80 است توزیع آن در روستاها مشکلاتی دارد و به عنوان نمونه نمی‌ارزید 10 دز واکسن را برای زنان باردار به یک روستاها ببریم و تزریق کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه از طرف دیگر نتایج واکسن سینوفارم خوب بوده است، گفت: کمیته علمی توصیه کرد که باتوجه به اینکه زمان واردات واکسن فایزر هم مشخص نیست و نمی توانیم مادران باردار را بیشتر از این بدون واکسن منتظر بگذاریم، با واکسن سینوفارم مادران باردار را واکسینه کنیم، خوشبختانه کمبود واکسن به هیچ عنوان نداریم.

او درباره واکسیناسیون دانش آموزان، گفت: برای واکسینه کردن گروه سنی زیر 18 سال، سینوفارم در دنیا مورد تائید قرار گرفته و برای 3 تا 18 سال گواهی تزریق دارد همچنین واکسن پاستور نیز این گواهی را دارد چراکه در کوبا نتایج خوبی از آن حاصل شده به همین دلیل هردو واکسن برای دانش آموزان 12 تا 18 سال مناسب است البته این دو واکسن به هیچ عنوان تک دز نیست و هر دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک دو دز است.

رئیسی با تاکید بر اینکه برای واکسیناسیون گروه سنی زیر 12 سال هنوز کمیته علمی تصمیم نهایی نگرفته است، اضافه کرد: احتمالا کمیته علمی تصمیم گیرد که فقط به دانش آموزان 6 تا 12 سالی که دارای بیماری زمینه‌ای مثل دیابت نوع یک، بیماری مزمن تنفسی، بیماری خونی و ... هستند واکسن تزریق شود و دانش آموزانی که چاق هستند و رنج سنی آنها 6 تا 12 سال است نیز شامل گروه‌های دریافت واکسن باشند.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره نحوه برخورد با معلمانی که واکسن نمی‌زنند، تصریح کرد: معلمانی که یک دز واکسن را دریافت کردند و دز دوم را نمی‌خواهند بزنند باید با هزینه خودشان هر هفته تست PCR منفی ارائه دهند و معلمانی که کلا واکسن نزده‌اند، باید هر دو روز یکبار تست PCR منفی را با هزینه خودشان همراه داشته باشند تا اجازه ورود به کلاس داشته باشند.

او درباره تامین داروی درمان قارچ سیاه در کشور، گفت: درحال حاضر برای آمفوتریسین بی، که داروی درمان قارچ سیاه است مشکلی نداریم، به اندازه کافی در کشور دارو داریم و در تمام بیمارستانهای دولتی این دارو وجود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top