تاریخ انتشار: شنبه 1400/07/10 - 13:43
کد خبر: 409608

فارن‌ پالسی: اردوغان بیش از حد بیمار است

نشریه فارن پالسی در مطلبی با اشاره به برخی شواهد و مدارک در خصوص وضعیت جسمانی "نامناسب" رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه از احتمال عدم کاندیداتوری مجدد او برای این سمت می‌نویسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، نشریه فارن پالسی در مطلبی با عنوان "شاید اردوغان برای تداوم رهبری ترکیه بیش از حد بیمار است" نوشت:  اسناد و مدارک هر چه بیشتری حاکی از آن هستند که رئیس جمهوری ترکیه بیمار است و این ممکن است خبر بدی برای عرصه سیاست ترکیه باشد.

از سال ۲۰۱۹ کارشناسان، خبرنگاران و مجریان نظرسنجی که به حوزه ترکیه می‌پردازند، به انتخابات سراسری بعدی این کشور چشم دوخته‌اند که برای سال ۲۰۲۳ برنامه‌ریزی شده است. دلیل آن احتمالا این است که حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه در جریان انتخابات محلی سال ۲۰۱۹ این کشور شاهد شکست‌های تحقیرآمیز نامزدهایش برای شهرداری‌های شهرهای بزرگ و پرجمعیت ترکیه از جمله استانبول بود.

طبق این گزارش، از زمان آن انتخابات تاکنون، نظرسنجی‌های منظم فاش کرده‌اند که محبوبیت حزب عدالت و توسعه با وجود تسلطی که بر نهادهای سیاسی و رسانه‌های ترکیه حفظ کرده، کاهش یافته است. حسب گفته‌ها و اتفاقات به نظر می‌رسد رجب طیب اردوغان اقبالش را به ویژه در میان جوانان از دست داده است.

فارن پالسی در ادامه این مطلب خود خاطر نشان ساخته است: شاید اردوغان در آستانه انتخابات ۲۰۲۳ واقعا آسیب‌پذیر شده باشد اما این آسیب‌پذیری لزوما به آن صورتی که اکثر مردم فکر می‌کنند، نیست. نشانه‌هایی وجود دارند مبنی بر اینکه شاید او اصلا برای اینکه مجددا برای انتخابات نامزد شود بیش از حد بیمار باشد. در ماه‌های اخیر چند ویدیو منتشر شده که در آنها به نظر می‌رسد این رهبر ترکیه وضعیت جسمی خوبی ندارد. برخی از آنها واضح‌تر از بقیه هستند و آنها مجموعا پرسش‌هایی مشخص را درباره سلامت اردوغان مطرح می‌سازند.

در ادامه این گزارش آمده است: به عنوان مثال در یکی از این ویدیوها رئیس جمهوری ترکیه ظاهرا حین عبور از یک پلکان نیاز به کمک همسر و یک دستیارش پیدا می‌کند. در ویدیوی دیگری هم به نظر می‌رسد او به هنگام راه رفتن در محل مقبره مصطفی کمال آتاتورک، بنیانگذار ترکیه موسوم به "آنیت کبیر" مشکل پیدا کرده و این پا و آن پا می‌کند. و در یک ویدیوی دیگر که ماه ژوئیه گذشته توجه زیادی به خود جلب کرد، به نظر می‌رسد اردوغان در جریان یک سخنرانی تلویزیونی مناسبتی برای اعضای حزب عدالت و توسعه، بخشی از حرف‌هایش را از قلم می‌اندازد و صحبتش قطع می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
وریا غفوری: باید برای قهرمانی بجنگیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top