تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/07/27 - 18:03
کد خبر: 411381

سرلشکر باقری با وزیر دفاع روسیه دیدار کرد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح کشورمان در ادامه رایزنی‌های دفاعی خود در مسکو با «ارتشبد سرگئی شایگو» وزیر دفاع روسیه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور، در ادامه رایزنی‌های دفاعی خود در مسکو، ظهر امروز (سه‌شنبه) با «ارتشبد سرگئی شایگو» وزیر دفاع روسیه دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر باقری با وزیر دفاع روسیه دیدار کرد

وزیر دفاع روسیه در آغاز این دیدار از سفر رئیس ستادکل نیروهای مسلح و اعضای هیئت بلندپایه نظامی جمهوری اسلامی ایران به روسیه ابراز خرسندی کرد و گفت: همکاری‌های نظامی و دفاعی دو کشور در مسیری همواره و با سرعت در حرکت است.

سرگئی شایگو با قدردانی از نقش ارزنده ایران در مبارزه با تروریسم بین‌الملل و بازگشت امنیت به سوریه، گفت: جمهوری اسلامی ایران بازیگری فعال و نقش آفرین در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بوده و مسکو به توسعه روابط با ایران در همه عرصه‌ها علاقمند است.

باقری نیز در آغاز این دیدار ضمن تمجید از حمایت دولت روسیه و رئیس جمهور این کشور برای پیوستن ایران به سازمان همکاری‌های اقتصادی-امنیتی شانگ‌های گفت: حضور ایران در این سازمان تسهیل‌کننده روابط با کشورهای عضو بویژه روسیه و چین است.

این دیدار که در ادامه نشست روز گذشته سردار باقری با والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه برگزار شد دو طرف علاقمندی خود را برای ارتقای سطح مناسبات اعلام کردند.

در این دیدار همچنین درخصوص همکاری نیروهای مسلح روسیه و ایران و قراردادی که قرار است امضا شود، گفتگو شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
لاوروف: تحریم‌های جدید آمریکا با مواضع آن‌ها در مذاکرات تضاد دارد
تملک اراضی پیش از آغاز عملیات اجرایی انجام شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top