تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/08/12 - 16:45
کد خبر: 412763

رونمایی از ۲ محصول حوزه فناوری ژئوماتیک

۲ محصول حوزه فناوری ژئوماتیک در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران رونمایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ نشست تخصصی «بررسی چالش‌ها و راهبردهای حوزه GNSS در سطح ملی» امروز در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم که با حضور نمایندگانی از معاونت علمی و دانشگاه تهران برپا شد، دومحصول کاربردی طراحی شده بر اساس فناوری ژئوماتیک ساخته شده توسط یک شرکت دانش بنیان به مرحله رونمایی رسید.

رونمایی از ۲ محصول حوزه فناوری ژئوماتیک

این دو محصول رونمایی شده «گیرنده مولتی فرکانس xima مدل S۲۰ با قابلیت static,ppk,rtk,ppp دارای Web ui با امکان نصب tilt sensor و رادیو» و « گیرنده مولتی فرکانس مرجع، ابزاری برای ثبت موقعیت دقیق لحظه ای و ارسال تصحیحات به سیستم های گردآوری،توزیع و پردازش اطلاعات» بودند.

بر اساس اعلام مدیر شرکت دانش بنیان تولید کننده «گیرنده مولتی فرکانس xima مدل S۲۰ با قابلیت static,ppk,rtk,ppp دارای Web ui با امکان نصب tilt sensor و رادیو» نمونه خارجی چنین محصولی وجود دارد اما علاوه بر بومی شدن آن، وزن و ابعاد آن کوچکتر شده است و این کار را برای مهندسان نقشه برداری راحت تر می کند.

« گیرنده مولتی فرکانس مرجع، ابزاری برای ثبت موقعیت دقیق لحظه ای و ارسال تصحیحات به سیستم های گردآوری،توزیع و پردازش اطلاعات» که توسط یک شرکت عضو پارک دانشگاه تهران طراحی شده نیز برای تعیین موقعیت ماهواره ای ساخته شده است. این سیستم برای سازمانها و دستگاهای حاکمیتی مانند سازمان نقشه برداری، شهرداری، صمت و .. قابل استفاده است.

این دستگاه می تواند مشاهدات مداوم اطلاعات ماهواره ها را به موقعیت دقیق برای مهندسان نقشه بردار تبدیل کند.

دکتر عباس زارعی هنزکی در این مراسم با بیان اینکه اکنون ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، دنیا ما را به دلیل تولید کربن محکوم می کند، گفت: ایران جز ۸ تا ۱۰ کشور فولاد ساز و استخراج کننده فلزات در جهان است؛ فولادسازی و استخراج فولاد منجر به تولید کربن و تغییر اقلیم می شود که این موضوع راه حل دارد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: می توان با داشتن اطلاعات بر اساس دانش و استفاده از فناوری GNSS در این زمینه پاسخگو باشیم و از خودمان دفاع کنیم.

به گفته وی، در حال حاضر آلودگی دسترسی به فناوری‌هایی مانند خودروی الکتریکی، اسکوتر برقی و میکرو موبیلیتی می تواند ما را از معضلات مربوط به آب و هوا و مسائل محیط زیستی نجات دهد.

وی با تاکید بر اینکه همچنین می بینیم که در اکثر شهرهای هوشمند دنیا چنین فناوریهایی بکار گرفته می شود، گفت: لازم است که ما در کشورمان روی چهار بخش اصلی GNSS «سامانه موقعیت یابی»، «نرم افزار و ارزش افزوده»، «سخت افزار » و «زیرساخت و سیستم های مکمل» متمرکز شویم و خوشه‌های فناور را ایجاد کنیم.

به گفته زارعی، علاوه بر آن باید به سمت ساخت میکرو و نانو ماهواره ها حرکت کنیم چون این نوع ماهواره‌ها کمک زیادی به رشد کشور خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تعیین تکلیف ۵۰ هزار پروانه تاسیس
غرق شدگی ۲ نفر در آبشار شلماش سردشت/ یک نفر فوت شد
سدهای تامین کننده آب این شهر نفس تازه کردند
باد شدید در راه است؛ هشدار به تهرانی ها
آخرین جزئیات امدادرسانی در خراسان رضوی
وعده های رئیسی در سفر استانی مازندران چقدر عملی شدند؟
متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی در غربِ تهران
اسرائیل، پادشاه لخت بود!
نقض قانون آیین‌نامه داخلی مجلس و تغییر قانون هدفمندی یارانه ها، در اصلاح نهایی جداول بودجه۱۴۰۳
ابهامات غرب بهانه‌ای برای سنگ اندازی در مسیر پیشرفت کشور است/ هر اقدامی که مانع فعالیت هسته‌ای شود خلاف قانون اقدام راهبردی است
سرلشکر موسوی: «وعده صادق» آزادی فلسطین را تسریع خواهد کرد
ایروانی ادعاها درباره استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
نامه ایران به شورای امنیت درباره یمن
۴ تیم صعودکننده و برنامه مسابقات نیمه‌نهایی جام حذفی
جام حذفی/ سپاهان با برد مقابل ملوان انزلی به نیمه نهایی صعود کرد
مورایس: تنها رقابتی که به ما جام می‌دهد، جام حذفی است
پخش فصل دوم مجموعه «آقای قاضی، شعبه ۱۲۱» با اکران خصوصی آغاز شد
وزیر علوم: منابع مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق بورس و فرابورس تامین می‌شود
خطیبی: وزارت علوم از عدم همکاری بانک‌ها برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی گله‌مند است
رئیسی: همه امکانات برای رسیدگی به وضعیت سیل‌زدگان خراسان رضوی بسیج شود
تجلیل از جوان‌ترین عضو ناوگروه ۸۶ ارتش
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top