تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/16 - 13:38
کد خبر: 413111

علائم افسردگی چیست؟

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: تخمین زده می‌شود که پنج درصد از بزرگسالان جهان از افسردگی رنج می برند و این مشکل، یک اختلال شایع روانی در جهان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، به دلیل شیوع بیماری کرونا در جهان،‌ حضور کمتر افراد در اجتماع، از دست دادن عزیزان و ... میزان بروز اضطراب و افسردگی بیش از پیش شده است اما سؤالی که ممکن است برای برخی افراد پیش بیاید این است که علائم هشداردهنده افسردگی چیست؟

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید تخمین زده می‌شود که پنج درصد از بزرگسالان جهان از افسردگی رنج می برند و این مشکل، یک اختلال شایع روانی در جهان است.

علائم افسردگی چیست؟

مشخصه این بیماری، ‌غم و اندوه مزمن و کاهش علاقه نسبت به انجام فعالیت‌هایی است که قبلاً برای فرد لذت‌بخش بوده است. افراد مبتلا به افسردگی ممکن است در انجام کارهای روزانه خود دچار مشکل شوند.

سایر علائم افسردگی می‌تواند شامل کاهش سطح انرژی، تغییر اشتها،‌ کم‌خوابی یا خوابیدن بیش از حد، مشکل در تمرکز کردن و میل به خودکشی یا فکر کردن به آسیب به خود، ناامیدی به آینده، و احساس گناهکار یا کم ارزش بودن باشد.

در طول یک دوره افسردگی، فرد با مشکلات قابل توجهی در عملکرد شخصی، خانوادگی، اجتماعی، آموزشی، شغلی و یا سایر زمینه‌های مهم عملکردی مواجه می‌شود.

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند؟

افسردگی ناشی از عوامل پیچیده عوامل اجتماعی، روانی و زیستی است؛ افرادی که حوادث نامطلوب زندگی (بیکاری، سوگواری، حوادث آسیب‌زا) را پشت سر گذاشته‌اند، بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.

بین افسردگی و سلامت جسمانی رابطه متقابل وجود دارد؛ به عنوان مثال، بیماری‌های قلبی عروقی می تواند منجر به افسردگی شود و بالعکس.

سازمان جهانی بهداشت تأکید می‌کند که افسردگی ممکن است برای هر فردی رخ بدهد و یک بیماری است بنابراین نباید آن را نشانه ضعف افراد تلقی کرد و بهترین راه برای مقابله با این بیماری و درمان آن،‌ مراجعه به روانشناس یا روانپزشک است. در صورت لزوم،‌ پزشک برای فرد مبتلا،‌ داروهای ضدافسردگی تجویز می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر دولت عامل تورم است، پس برنامه دولت برای مهار تورم کجاست؟
۹ پیامد بارورسازی ابرها؛ شایعه ابر دزدی فاقد مبنای علمی است
نمی‌بینم آمریکا کجای توافق رو نقض کرده؟!
فرمایش رهبر انقلاب درباره مذاکرات عقلانی‌ترین موضع است
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top