تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/08/17 - 18:03
کد خبر: 413258

تمایل سوریه برای توسعه همکاری ‌های نانو فناوری با ایران

وزیر آموزش عالی سوریه گفت: خواستار توسعه روابط سوریه و ایران در زمینه همکاری‌های نانو فناوری هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر علوم، در نشست مشترک هیئت عالی وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی جمهوری عربی سوریه به ریاست دکتر بسام بشیر ابراهیم وزیر سوریه که امروز در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، اظهار کرد: امروز وزیر علوم سوریه مهمان وزارت علوم ایران است تا بتوانیم روابط بین الملل در دو کشور ایران و سوریه را ارتقا دهیم. رهبران دو کشور همواره در جهت تقویت روابط در همه زمینه‌ها فعال بودند و دولت و ملت ایران همیشه در کنار دولت و ملت سوریه حضور داشت. ملت ایران و ملت سوریه سوابق طولانی همکاری با یکدیگر دارند و برای توسعه روابط هم عزم خواهند داشت و همواره در جهت تقویت روابط در تمامی زمینه‌ها مصمم بوده و هستند.

تمایل سوریه برای توسعه همکاری ‌های نانو فناوری با ایران

سلیمانی افزود: دولت و ملت ایران همیشه در کنار دولت و ملت سوریه بوده و خواهد بود. ملت ایران همیشه در کنار ملت سوریه برای رفع شر تروریست‌ها و زیاده خواهان ایستاده است. ان‌شاالله تروریست از منطقه برچیده خواهد شد و مردم این منطقه در شرایط استقلال کامل روی پای خود خواهند ایستاد و بیگانگان را از منطقه خارج می‌کنند.

وی گفت: در حوزه علمی، پژوهشی و آموزشی دو کشور ایران و سوریه می‌توانند روابط خوبی داشته باشند و آن را بیش از گذشته گسترش دهند، لذا با حضور وزیر علوم سوریه و هیئت همراه، توسعه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی و فناوری بیش از گذشته خواهد شد.

سلیمانی بیان کرد: وزارت علوم آمادگی کامل برای توسعه روابط در زمینه‌های فناوری و ارتقای همکاری‌های دو جانبه را دارد. امیدوارم بتوانیم با ایجاد پارک‌های علم و فناوری و حتی مؤسسات آموزشی مشترک گام‌های بلندتری را در ارتباط با نزدیکی دو ملت برداریم.

وی اضافه کرد: امروزه می‌خواهیم از سطح ارتباطات و تبادلات دانشجویی به سطوح بالاتری قدم برداریم و در حوزه علم، دانش و فناوری روابطمان را گسترش دهیم.

قائم مقام وزیر علوم تاکید کرد: وزیر سوریه با بازدیدی که از دانشگاه‌های کشور خواهد داشت، با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه‌های ایران، در جهت ارتقای روابط علمی و پژوهشی از نزدیک آشنا می‌شود.

خواستار توسعه روابط سوریه و ایران در زمینه همکاری‌های نانو فناوری هستیم

بسام بشیر ابراهیم، وزیر علوم سوریه در این برنامه اظهار کرد: بهترین آرزوها را برای وزیر علوم ایران دارم و امیدوارم که تست کرونای ایشان منفی شود تا در طول این سفر از نزدیک ایشان را دیدار کنیم.

وزیر آموزش عالی سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه در سطح اقتصادی، نظامی، سیاسی و علمی روابط قوی دارند و شاهد ایستادگی ملت ایران در جنگ‌ها، در کنار کشور و ملت سوریه بودیم.

وی تصریح کرد: حمایت ایران از سوریه در طول جنگ همواره وجود داشت و کمک‌های بشردوستانه ایران به این کشور، هیچ زمان متوقف نشد.

تمایل سوریه برای توسعه همکاری ‌های نانو فناوری با ایران

وی گفت: اطلاع داریم که ایران در سطح پیشرفته‌ای در رشته‌های نانو فعالیت دارد و امیدواریم ارتباط قوی در این زمینه با هم داشته باشیم، چرا که از نانو در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و بهداشت استفاده می کنند.

وزیر آموزش عالی سوریه بیان کرد: دانشگاه‌های سوریه و رؤسای آنها تمایل به سفر در ایران داشتند که رئیس دانشگاه دمشق هم اکنون با ما آمده‌اند و امیدواریم با فراهم کردن برنامه‌ریزی‌هایی که در آینده انجام خواهد شد، حضور دیگر رؤسای دانشگاه‌های سوریه نیز در ایران فراهم شود.

ابراهیم ادامه داد: بین وزارت علوم ایران و سوریه توافقی امضا شده است که تا سال 2017 اجرا می شد و طی چند سال اخیر متوقف شده است. هم‌اکنون احساس خلأ در این زمینه وجود دارد که سفیر سوریه در ایران برای تحقق مجدد آن برنامه‌هایی را تدوین کرده تا مجدد اجرایی شود.

وزیر علوم سوریه ادامه داد: امیدوارم که توافق بین دو کشور ایران و سوریه منجر به برگزاری همایش‌ها، بروزرسانی برنامه، نظارت بر پژوهش‌های علمی و … شود و همچنین نظارت ها از دو کشور ایران و سوریه انجام شود.

وی گفت: 8 دانشگاه دولتی سوریه با 700 دانشجو فعالیت دارند و23 دانشگاه غیردولتی داریم. همچنین 12 بیمارستان در سوریه برای خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر هستند.

تمایل سوریه برای توسعه همکاری ‌های نانو فناوری با ایران

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه خاطرنشان کرد: طبق توافق 2017 ایران و سوریه انتظار داریم مشکل دانشجویانی که برای گذراندن دوره‌های ارشد و دکتری در دانشگاه‌های ایران تحصیل کردند رفع شود، چرا که تعدادشان زیاد نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه نشان داد وعده‌های بیرونی اقتصاد را آسیب‌پذیرتر می‌کند
ملت خواهان پاسخ روشن است
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top