تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/08/19 - 21:48
کد خبر: 413511

تعلق ۵درصد ازواحدهای مسکونی استان‌ها به ایثارگران

قاضی‌زاده هاشمی بابیان اینکه استخدام فرزندان خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نیز پیگیری می‌شود، تصریح کرد: در این خصوص با سازمان اداری و استخدامی برای اجرای قانون به‌کارگیری فرزندان شهدا و ایثارگران رایزنی‌های لازم صورت گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از مهر، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در حاشیه جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه اصلی‌ترین موضوع سفر یک‌روزه به سمنان نشست با خانواده‌های شهدا و نشستن پای درد و دل این عزیزان است، ابراز داشت: اصلی‌ترین نگرانی این خانواده‌ها برای اسلام، انقلاب و حوزه‌های فرهنگی است.

وی بابیان اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام و گلزارهای شهدا در استان سمنان سامان‌دهی می‌شود، افزود: اگرچه می‌دانیم بسیاری از این خانواده‌ها مشکلات عدیده‌ای نیز دارند لذا تمامی موارد احصا و با کمک استاندار و سایر دستگاه‌های اجرایی برای حل آن گام خواهیم برداشت.

وی بابیان اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام و گلزارهای شهدا در استان سمنان سامان‌دهی می‌شود، افزود: اگرچه می‌دانیم بسیاری از این خانواده‌ها مشکلات عدیده‌ای نیز دارند لذا تمامی موارد احصا و با کمک استاندار و سایر دستگاه‌های اجرایی برای حل آن گام خواهیم برداشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بابیان اینکه موضوعاتی نظیر مسکن خانواده‌های ایثارگر نیز در دستور کار قرار دارد، ابراز داشت: در وزارت مسکن و شهرسازی مقرر شد نا پنج درصد واحدهای مسکونی ساخته‌شده هر استان به ایثارگران بدون مسکن تعلق‌گرفته شود.

قاضی‌زاده هاشمی بابیان اینکه استخدام فرزندان خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نیز پیگیری می‌شود، تصریح کرد: در این خصوص با سازمان اداری و استخدامی برای اجرای قانون به‌کارگیری فرزندان شهدا و ایثارگران رایزنی‌های لازم صورت گرفته است.

وی ضمن بیان اینکه برنامه‌هایی نظیر اشتغال آفرینی و تسهیلات و غیره نیز بر اساس نیاز هر استان تبیین و اجرایی می‌شود، افزود: در همه این طرح‌ها سرانه استان‌ها مشخص و تعیین‌شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top