تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/08/20 - 14:19
کد خبر: 413561

عزم رئیسی برای خانه‌دار کردن مردم

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور بسیار مصمم است که به وعده ساماندهی مسکن عمل کند، از این رو قرار است هفته آینده دومین جلسه شورای عالی مسکن برگزار شود.عزم رئیسی برای خانه‌دار کردن مردم

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمدرضا رضایی‌کوچی درباره تاخیر در برگزاری جلسه شورای عالی مسکن، گفت: در اولین جلسه شورای عالی مسکن مقرر شد تا حداکثر ظرف ۱۰ روز بعد، بلافاصله جلسه بعدی برگزار شود که سه هفته در برگزاری این جلسه وقفه افتاد.

وی اظهار داشت: خوشبختانه قرار بر این شد که جلسه بعدی شورای عالی مسکن هفته آینده برگزار شود که این جلسات در هماهنگی بین دستگاه‌ها برای اجرای قانون جهش تولید مسکن تاثیر زیادی دارد. رئیس جمهور بسیار مصمم است که به وعده خود یعنی ساخت مسکن و حل مشکل مردم در این زمینه عمل کند و به صورت جدی پیگیر ساخت یک میلیون مسکن در سال است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از عدم اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، اظهار داشت: قانون مالیات بر خانه‌های خالی کاملا شفاف است و دولت مکلف به اجرای آن است.

رضایی کوچی بیان کرد: بیش از یک میلیون واحد خانه خالی توسط وزارت راه و شهرسازی در کشور شناسایی شده است، اما به دلیل قصور وزارت امور اقتصادی و دارایی، هنوز درآمد مالیاتی برای کشور از این طریق به دست نیامده است.

پیگیر اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی هستیم

وی تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی وظایف خود را در اجرای قانون مذکور به خوبی انجام داده و خانه‌های خالی را شناسایی و به دستگاه‌های ذیربط معرفی کرده است.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی وظایف خود را در این زمینه به خوبی انجام نداده و آنان کوتاهی کردند و به همین دلیل، قانون مالیات بر خانه‌های خالی تاکنون اجرایی نشده است.

رضایی‌کوچی تاکید کرد: وزارت اقتصاد باید توضیح دهد که به چه علت تاکنون نتوانسته است حتی یک ریال از اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی اخذ کند. کمیسیون‌های عمران و اقتصادی مجلس شورای اسلامی به زودی جلسه‌ای با مسئولان ذیربط برگزار خواهند کرد، چرا که مجلس پیگیر اجرای دقیق قانون مالیات بر خانه‌های خالی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top