تاریخ انتشار: شنبه 1400/08/22 - 11:14
کد خبر: 413677

توضیح پرسپولیس درمورد واریز طلب کالدرون

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را پیرامون پرداخت مطالبات کالدرون ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مصطفی لشگری در خصوص وضعیت پرسپولیس و اینکه ظاهرا تماشاگران از ماه آینده می‌توانند  وارد ورزشگاه شوند و اینکه آیا باشگاه پرسپولیس آمادگی میزبانی از تماشاگرانش را دارد یا خیر اظهار داشت: از یک ماه قبل و پیش از اطلاعیه فدراسیون پزشکی ورزشی بنا داشتیم نامه‌ای را به فدراسیون و سازمان لیگ ارسال و اعلام آمادگی کنیم که تماشاگران در تمرینات و بازیهای ما با رعایت پروتکل‌ها شرکت کنند. با اطلاعیه فدراسیون پزشکی ورزشی هم اعلام می کنیم همه گونه آمادگی را داریم که هوادارانمان در ورزشگاه حضور پیدا کنند. حتی آمادگی فروش مجازی بلیط را هم داریم.

توضیح پرسپولیس درمورد واریز طلب کالدرون

وی در خصوص بازیکنان خارجی مد نظر پرسپولیس و اینکه آنها چه زمانی رسما به این تیم اضافه می‌شوند گفت: در این چند روز هواداران پرسپولیس خیلی نگران بودند ولی باید بدانند ارسال و انتقال پول به دلیل تحریم‌ها کمی زمانبر است. باشگاه پرسپولیس زمانی را از دست نداده اما چون انتقال پول به حساب کالدرون کمی سخت است منتظر باز شدن پنجره هستیم. کادر فنی تمایل دارد قرارداد این ۲ بازیکن امضا شود و به محض باز شدن پنجره نقل و انتقالات قرارداد این ۲ بازیکن بسته خواهد شد.

لشگری تاکید کرد: هر زمان نامه فیفا به باشگاه ارسال شود جذب این ۲ بازیکن عملی خواهد شد. حتی اگر کادر فنی بازیکن دیگری بخواهد باشگاه مقدمات جذب او را فراهم خواهد کرد.

وی در گفت گو با رادیو تهران با بیان اینکه چهارشنبه پول کالدرون واریز شده است گفت: آنقدر در اعلام زمان باز شدن پنجره بد قولی شده که نمی‌خواهیم زمان دقیقی به هواداران اعلام کنیم. هواداران نگران نباشند و آنها مطمئن باشند به محض باز شدن پنجره نقل و انتقالات بازیکنان جدید به تیم اضافه خواهند شد.






 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top