تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/08/24 - 15:22
کد خبر: 413983

اصلاحات رتبه‌بندی معلمان دقیق انجام نشد

سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به اینکه اصلاحات انجام شده بر روی رتبه‌بندی معلمان دقیق نیست، درباره سرنوشت لایحه رتبه‌بندی معلمان توضیحاتی داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ جبار کوچکی‌نژاد درباره وضعیت اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: زمانی که لایحه رتبه‌بندی از سوی دولت دوازدهم به مجلس ارائه شد در نامه‌ای به آقای قالیباف خواستار آن شدم تا رتبه‌بندی در کمیسیون‌های مختلف مجلس مورد بررسی قرار بگیرد به گونه‌ای که مباحث مالی آن در کمیسیون برنامه و بودجه و مباحث مربوط به ارتقای فرهنگیان در کمیسیون آموزش و تحقیقات و ... .

اصلاحات رتبه‌بندی معلمان دقیق انجام نشد

وی افزود: به نامه بنده توجهی نشد، رتبه‌بندی در مسیر نادرستی قرار گرفت و دست آخر دولت با حضور در مجلس اعلام کرد که به هیچ عنوان برای اجرای این سبک از رتبه‌بندی منابع مالی لازم را ندارد بنابراین لایحه رتبه‌بندی مجدد به کمیسیون آموزش بازگشت و فعلاً معطل است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: کمیسیون آموزش مجلس اصلاحاتی را بر روی لایحه رتبه‌بندی معلمان انجام داد که دقیق نیست در حالی که اگر لایحه به صورت مناسب مورد بررسی‌های کارشناسی قرار می‌گرفت، منابع مالی لازم برای آن لحاظ می‌شد.

سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا برای اجرای رتبه‌بندی متناسب با 80 درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها منابع مالی لازم وجود دارد؟ متذکر شد: کمیسیون آموزش مجلس می‌خواست، فرهنگیان بازنشسته را هم لحاظ کند که منابع مورد نیاز زیاد بود اما بدون در نظر گرفتن بازنشستگان می‌توانستند این شکل از رتبه‌بندی را اجرا می‌کنند به‌گونه‌ای که رتبه‌بندی را برای سال 1400 متناسب با بودجه مدنظر دولت اجرا و برای سال 1401 رقم 35 تا 40 هزار میلیارد تومان به آن اختصاص می‌دادند و از سال 1402 اعتبار مورد نیاز افزایش چندانی نخواهد داشت چون ارتقای رتبه‌ها 5 سال طول می‌کشد و ارتقای معلمان بستگی به تلاش‌ها و کسب صلاحیت‌ها دارد و فرآیند رشد ارتقای رتبه محدود است.

قابل ذکر است؛ در این میان، برخی پیشنهاد اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری و برقراری نظام پرداخت حقوق عادلانه میان تمام کارکنان قوه مجریه را بهترین راه­ حل مشکلات معیشتی معلمان می‌دانند.

پیش از این مهرداد ویس‌کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفته بود: براساس اصلاحات انجام شده در این کمیسیون، معلمان در رتبه‌های یک تا پنج قرار گرفته و ارتباط با دانشگاه‌ها را حذف کردند. برابر نظر اعضای کمیسیون برای معلمان با رتبه آموزشیار معلم 25 درصد، مربی معلم 45 درصد، استادیار معلم 60 درصد، دانشیار معلم 70 درصد و استاد معلم 75 درصد به مجموع حقوق فعلی آنها اضافه می‌شود.

وی گفت: توقف در رتبه‌ها برای نخبگان به جای 5 سال، 3 سال و برای معلمان شاغل در مناطق محروم، مرزی و عشایری 4 سال خواهد بود. همچنین حقوق معلمان نباید از 80 درصد حداقل حقوق آموزشیاران دانشگاه‌ها کمتر باشد.

در جدول زیر آمار مشمولان لایحه رتبه­‌بندی معلمان به تفکیک مدارک تحصیلی مشمولان برای معلمان و شاغلان سایر سِمَت­‌ها ارائه شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اول ماه رجب ۱۴۰۳ چه روزی است؟
یحیی السنوار شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ شد
فردایی بهتر در انتظار بانوان پشت دیوارهای زندان
انباشتگی ناترازی انرژی در کشور
نگاهی به برخی از تصمیمات و اقدامات کلیدی جیمی کارتر علیه ایران
سوز سرما در خیمه‌های غزه+ فیلم
وقوع انفجار در یک بازار در شمال حلب
او پدر بیماران بود+عکس
حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در کلیسای سرکیس مقدس
بررسی مجدد لایحه FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام
جدیدترین آمار رشد اقتصادی و بیکاری در ایران اعلام شد
قرارداد ماشاریپوف با استقلال تمدید شد
۲۰۲۴؛ سال رکوردشکنی مهاجرت معکوس در رژیم صهیونیستی
سفر نخست وزیر عراق به ایران
راهبرد اصلی کشور استفاده از هوش مصنوعی است
شگفتانه و هدیه «جبلی» برای صدا و سیمایی‌ها چه بود؟
بررسی برخی انتصابات مسئله‌دار با حضور وزیر اطلاعات در مجلس
تلاش برای مبارزه با تحریف و شبیخون فرهنگی در بنیاد شهید
معاون بهداشت دانشجویان ایثارگر را رنجاند
بهره‌مندی همه مادران واجد شرایط از مزایای قانون جوانی جمعیت
اضافه شدن ۲۷۰۰۰ نفر به کادر درمان کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top