تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/30 - 13:59
کد خبر: 414565

گوشت گوساله کیلویی چند؟

عضو هیات رییسه اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی خاطر نشان کرد: قیمت گوشت گوساله نسبت به ۴ ماه گذشته ۵ تا ۱۰ هزار تومان کاهش قیمت را تجربه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایلنا، سید مهدی میرزا امین با اشاره به کاهش قیمت گوشت گوساله، گفت: نرخ گوشت گوساله نسبت به ۴ ماه گذشته نه تنها روند افزایشی به خود نگرفت بلکه شاهد کاهش این محصول در بازار بودیم.

به گفته وی، در حال حاضر قیمت شقه گوشت گوساله ۱۱۰ هزار تومان و قیمت گوشت گوساله بدون استخوان ۱۶۰ هزار تومان است. همچنین قیمت مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی ۱۴۸ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه امکان احتکار گوشت وجود ندارد، گفت: قصابان تمایل دارند که کالای آنها فروخته شود از این‌رو چندان نرخ‌ها را بالا نمی‌برند.

وی ادامه داد: قدرت خرید مصرف‌کنندگان کاهش پیدا کرده است از این‌رو مردم برای مدیریت درآمدهای خود بسیاری از اقلام خوراکی از جمله گوشت را حذف کردند. از سوی دیگر با همه‌گیری بیماری کرونا بسیاری از رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی تعطیل شدند و همین مسئله باعث شد که میزان خرید گوشت گوساله نسبت به مشابه سال گذشته روند کاهشی به خود بگیرد.

بنا به اظهارات این فعال اقتصادی، در سال‌های گذشته ۲۰ درصد از نیاز بازار را گوشت وارداتی تامین می‌کرد. این گوشت در کارتون از کشور برزیل وارد می‌شد. اما در حال حاضر گوشت گوساله وارد نمی‌شود و نیاز کشور در این زمینه از سوی دامپروران داخلی تهیه و تامین می‌شود.

وی ادامه داد: به باورم قیمت گوشت گوساله و گوسفند نسبت به تورم موجود در کشور نه تنها بالا نرفته است بلکه شاهد کاهش قیمت این محصول نیز هستیم.

میرزا امین بابیان اینکه رقابت در بازار گوشت حاکم است، بیان کرد: قیمت‌ها مشخص است و این امکان وجود دارد فروشنده‌ای قیمت گوشت تمیزشده را ۵ تا ۱۰ هزار تومان بیشتر عرضه کند در غیر این صورت قیمت‌ها مشخص و بازرسان اتاق اصناف و تعزیرات نیز به قیمت‌گذاری‌ها نظارت دارند.

این فعال اقتصادی با اشاره به تمایل بازار به خرید گوشت گوسفندی، گفت: گوشت گوساله بیشتر برای چرخ کردن و کباب مناسب است و مصرف‌کنندگان برای طبخ انواع خورشت از گوشت گوسفندی استفاده می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top