تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/09/01 - 08:43
کد خبر: 414640

دروازه پرسپولیس درون ابهام

انتخاب دروازه‌بان پرسپولیس برای بازی با صنعت نفت آبادان همچنان مبهم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی چهارشنبه هفته جاری مقابل صنعت نفت آبادان در هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال به میدان می‌رود که یحیی گل محمدی تا کنون از دو دروازه‌بان خود در این رقابت‌ها استفاده کرده است.

حامد لک در سه دیدار ابتدایی این تیم مقابل فولاد خوزستان، نساجی مازندران و آلومینیوم اراک در دروازه این تیم قرار گرفت که حاصل آن دو برد و یک شکست بود. دروازه لک در هر سه بازی باز شد و این دروازه‌بان از کلین شیت بازماند.

یحیی گل محمدی که از عملکرد این دروازه‌بان در جریان باخت سه بر صفر مقابل الهلال عربستان نیز ناراضی بود تصمیم گرفت بوژیدار رادوشوویچ را به عنوان دروازه‌بان جانشین در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار دهد.

رادو مقابل گل گهر سیرجان و مس رفسنجان به میدان رفت اما او هم نتوانست کلین شیت داشته باشد تا پرسپولیس با تساوی‌های مشابه یک - یک تنها دو امتیاز از این دیدارها کسب کند.

پرسپولیس که بر خلاف پنج فصل گذشته خود که منجر به قهرمانی‌های متوالی این تیم شده بود در حراست از دروازه خود در پنج بازی ابتدایی فصل جاری نا موفق بوده است تا بحران داشتن گلر «شماره یک» به پرسپولیس برسد.

یحیی در حالی برای بازی با نفت آبادان با ابهام در انتخاب دروازه‌بان روبروست که همتای او در استقلال تهران در تصمیمی شوکه کننده سید حسین حسینی و رشید مظاهری را نیمکت نشین و خانه نشین کرد تا علیرضا رضایی در دروازه بایستد.

باید دید سرمربی سرخ پایتخت از فرهاد مجیدی در استقلال تهران برای انتخاب سنگربان خود مقابل نفت آبادان الگو می‌گیرد تا امیرمحمد یوسفی برای اولین بار تجربه ایستادن در دروازه را پیدا کند یا اینکه بار دیگر لک و رادو برای ماندن در چارچوب رقابت خود را دنبال خواهند کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top