تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/09/01 - 15:08
کد خبر: 414703

دعوت از جواد ظریف برای تماشای «منصور»

وزیر جهاد کشاورزی پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» گفت: با وجود همه پیشرفت‌هایی که در حال حاضر داشته‌ایم اما هنوز هم در بخش‌هایی به درد و نگاهی که در فیلم «منصور» اشاره شده مبتلا هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم پس از تماشای فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی گفت: فیلم «منصور» بسیار فیلم عالی بود و دوست داشتم حتی بچه‌هایم هم این فیلم را می‌دیدند. با توجه به شناخت و ذهنیتی که از شهید ستاری داشتیم همخوانی فیلم با ذهنیت ما خیلی خوب و حرفه‌ای بود.

دعوت از جواد ظریف برای تماشای «منصور»

وی افزود: داستان فیلم داستانی بود که با ذهن ما همخوانی داشت، ما در حال حاضر بخصوص در حوزه جوانان به خودباوری و اعتماد به نفس نیاز داریم و «منصور» در همین راستا یک کار تاثیرگذار است و حتماً بر روی قشر جوان تاثیر خواهد داشت.

وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم ادامه داد: با وجود همه پیشرفت‌هایی که در حال حاضر داشته‌ایم اما هنوز هم در بخش‌هایی به این درد و نگاهی که در فیلم «منصور» اشاره شده مبتلا هستیم. اگرچه داستان فیلم مربوط به گذشته است اما هنوز هم به نوعی می‌توانیم بگوییم با نگاه جدیدتری این مشکلات وجود دارد که به تولید و جنس ایرانی نگاه خوبی وجود ندارد که جنس ایرانی نمی‌تواند دارای کیفیت باشد.

ساداتی‌نژاد خاطرنشان کرد: البته که نسبت به گذشته اتفاقات مثبت و بزرگی در حوزه‌های مختلف مانند هسته‌ای، پزشکی، هوا و فضا و … افتاده است و شاید مبارزه‌ای که شهید ستاری کرده بود با مبارزه‌ای که امروز در حال انجام است شرایط سخت‌تری دارد، اما در آن زمان انجام چنین کاری حرکت بسیار بزرگی بود که با استواری و مقاومت ایستادگی کرد و ثمره آن‌را امروز در حوزه فضایی و هوایی شاهد هستیم.

این عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار کرد: از سازمان اوج هم تشکر می‌کنم و جای خالی چنین موضوعاتی خالی بود و موسسه اوج هم توانسته این رسالت را به خوبی بشناسد و هم به ظهور و اجرا برساند و باید از این حرکت تقدیر کرد.

از ظریف برای تماشای «منصور» دعوت می‌کنم

وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم همچنین در پاسخ به این پرسش که از کدام مسئول برای دیدن «منصور» دعوت می‌کند؟ تاکید کرد: بستگی دارد که در چه دوره‌ای بخواهیم از یک شخصیت برای دیدن چنین اثری دعوت کنیم. اگر دوره قبل بود از آقای ظریف برای تماشای «منصور» دعوت می‌کردم. ولی امروز در دولت سیزدهم بسیاری از افرادی که مشغول به کار هستند نگاهی از جنس خودباوری و اعتماد به نفس به فکر و عمل ایرانی دارند.

سیدجواد ساداتی نژاد در خاتمه با تاکید بر نقش حمایت‌گری مقام معظم رهبری و اشاره درست این نقش در فیلم «منصور» بیان کرد: واقعیت این است که اگر به جوانان کشورمان اعتماد کنیم می‌توانیم راه‌ها را با سرعت بیشتری طی کنیم و به نظرم این اعتماد و خودباوری موضوع خیلی مهم است که البته در راس همه همواره مقام معظم رهبری این را در عمل نشان داده‌اند. همانطور که در فیلم «منصور» هم می‌بینیم اگر ایشان نبودند معلوم نبود چه بر سر شهید ستاری و آن تیم می‌آمد. یعنی علی‌رغم اینکه در کار اولیه همراه با شکست بود و همه فکر می‌کردند شاید کار این تیم دیگر تمام است اما استمرار این تلاش با حمایت رهبری نشان می‌دهد که این تفکر از این طریق توانسته تا به امروز اتفاقات بزرگی را رقم بزند و ما مدیون این تفکر حمایتی رهبری هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
سپاه: حمله به مردم و زیرساخت‌های غیرنظامی تاوان بسیار سخت و بیچاره کننده‌ای خواهد داشت
کتاب «روایت آقا»؛ تصویری ناب از مراحل رشد و بالندگی شخصیت رهبر شهید در دامان پدری عالم و زاهد
رهبر شهید، استقلال و خودکفایی را شرط بقای ملت می‌دانست
در مسئله کارخانه قند یاسوج، بین صیانت از محیط زیست و حمایت از تولید توازن برقرار کنید
حملات وحشیانه یانکی‌ها به زیرساخت‌های جنوب، نبرد را به مرحله جدید کشاند
آن قاتل قمارباز با چه زبانی بگوید با شما تفاهمی ندارد؟
خون‌خواهی رهبر شهید، حقی مشروع و ضرورتی راهبردی است
اطلاق «جان‌باخته» به شهدای حملات آمریکا، رویا فروشی صلح با دشمن است
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top