تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/09/04 - 11:39
کد خبر: 415051

دست بالای ایران در مذاکرات وین

پژوهشگر روابط بین‌الملل معتقد است که در مذاکرات ۱+۴، برای طرف مقابل هم اثبات شده است که فشار حداکثری و وضع تحریم‌های بی‌رویه، با شکست مواجه شده و این ایران است که دست بالا را در مذاکرات دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، مرتضی احمدی با اشاره به آغاز مذاکرات ۱+۴ به منظور لغو تحریم‌ها، اظهار داشت: از اساس، هدف از مذاکرات هسته‌ای طبق آن چیزی که دولت یازدهم و دوازدهم، دنبال می‌کرد و توسط مقامات نظام این اجازه به آن‌ها داده شد تا مذاکره کنند، هدف لغو تمامی تحریم‌ها بود. هرچند که دولت نتوانست در مذاکرات به آنچه که می‌خواست دست پیدا کند، اهداف دیگری مثل اختلاف بین آمریکا و اروپا خیلی برجسته شد که به نحوی تغییر هدف مذاکرات بود.

این پژوهشگر روابط بین‌الملل اضافه کرد: چشم‌پوشی و ندیدن مشکلات و عیب‌ها، ضعف‌هایی بود که تیم مذاکره‌کننده در مذاکرات داشت. اما هدف از مذاکرات از همان ابتدا، لغو تحریم‌ها بود و اساساً برجام با این هدف منعقد شد و بنای آن این بود که فشار اقتصادی را از روی دوش مردم بردارد؛ اما متاسفانه آن نتیجه حاصل نشد.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور و وزیر امور خارجه مبنی بر دستیابی به نتایج ملموس در مذاکرات، گفت: منظور رئیس جمهور و وزیر امور خارجه از رسیدن به نتیجه ملموس، در واقع لغو تمامی تحریم‌هاست که باید اتفاق بیفتد. یک عضوی داریم که از برجام خارج شده و ادعا دارد که می‌خواهد به برجام برگردد. برای اثبات این ادعای خودش، باید حسن‌نیت نشان بدهد و تحریم‌های ظالمانه خودش را بردارد.

احمدی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که وقتی طرف مقابل یک اهرم فشاری پیدا می‌کند، معمولاً آن اهرم فشار را به راحتی کنار نمی‌گذارد، افزود: یعنی طرف مقابل به این راحتی امتیاز نخواهد داد. اما از طرفی برای طرف مقابل هم اثبات شده است که فشار حداکثری و وضع تحریم‌های بی‌رویه، با شکست مواجه شده و این ایران است که دست بالا را در مذاکرات دارد.

این پژوهشگر روابط بین‌الملل افزود: بنابراین آن‌ها چاره‌ای به جز کوتاه آمدن و امتیاز دادن، ندارند. اما سعی می‌کنند که توپ را در زمین ایران بیاندازند تا یک جو روانی ایجاد کنند که ما خواهان لغو تحریم‌ها بودیم، اما طرف ایرانی نخواست.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: در واقع در حال حاضر این ایران است که دست بالا را در مذاکرات را دارد. اما اینکه نتیجه مذاکرات به چه چیزی خواهد انجامید، باید شرایط را در آینده سنجید و نمی‌توان آن را پیش‌بینی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شرایط جذب امریه سربازی در دانشگاه تهران
فراخوان طرح کسری و جایگزین خدمت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
چگونه پرسپولیس به یک هشتم لیگ قهرمانان صعود می‌کند؟
مهمترین علت ابتلا به سنگ کلیه چیست؟
بدهکاری دولت سیزدهم به دانشگاه‌های خوزستان!
حاشیه بازی/ شکست نساجی مقابل الهلال
امضا توافق‌نامه بین ایران و کوبا برای همکاری‌های علمی و فناورانه
قالیباف: دلایل ردصلاحیت‌ها باید اعلام شود
داورزنی به مجمع کمیته ملی المپیک دعوت شد
گاف عجیب الدحیل در نشست خبری با پرسپولیس!
گالتیه: بازی فردا برای پرسپولیس خیلی مهم است اما می‌خواهیم بجنگیم
آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۲ آذرماه
شکست نساجی مقابل الهلال در نیمه اول بازی
تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه علم و صنعت
حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان انرژی از طرح‌های توسعه تجدیدپذیر
معرفی روشی برای تزریق واکسن از طریق امواج!
تصویب کلیات طرح ساماندهی رمزارزش‌ها در کمیسیون اقتصادی مجلس
حماس: رسانه‌های اسرائیلی و غربی در پی دیوسازی از ما هستند
سازمان اطلاعات ترکیه به رژیم صهیونیستی هشدار داد
ارسال سند راهبردی فناوری نوین در خودرو سازی به دولت
آمادگی بنگلادش برای توسعه روابط تجاری با ایران
شرایط جذب امریه سربازی در دانشگاه تهران
فراخوان طرح کسری و جایگزین خدمت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه علم و صنعت
گرامیداشت روز دانشجو با حضور شهردار تهران
هر آنچه که باید درباره المپیاد دانشجویی بدانید
رئیس‌جمهور فضای دانشجویی را فرصتی بزرگ برای کشور می‌داند
ابلاغیه ۲۰ بندی برنامه‌های ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ شد
جزئیات حضور رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی برای روز دانشجو
ابلاغیه ۲۰ بندی برنامه‌های ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ شد
اجرای «اعتباربخشی ورزش» در خوابگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی
حادثه در خوابگاه دانشجویان ؛ انتشار گاز سمی یا شیطنت پسرانه؟
خدمات شهریه رایگان برای دانشجویان معلول
دانشگاه علامه‌ طباطبایی میزبان ۱۴۰ فارسی آموز از ۱۵ کشور جهان
مصوبه «اساسنامه صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری» ابلاغ شد
زمان ثبت‌نام آزمون آیلتس اعلام شد
پنجاه‌ودومین آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه آزاد برگزار شد
مصوبه اساسنامه صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top