تاریخ انتشار: شنبه 1400/09/06 - 18:58
کد خبر: 415307

دشمنان از خطای محاسباتی پرهیز کنند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به دشمنان انقلاب و نظام اسلامی هشدار می‌دهیم از هرگونه ماجراجویی و ارتکاب خطای محاسباتی پرهیز کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی با تبریک هفتم آذر «روز نیروی دریایی ارتش»، نوشت: به دشمنان انقلاب و نظام اسلامی و بدخواهان ایران عزیز هشدار می‌دهیم برای توجیه حضور نامشروع و ناامن کننده خود در منطقه بویژه در خلیج فارس و دریای عمان از هرگونه ماجراجویی و ارتکاب خطای محاسباتی پرهیز کنند و در غیر این صورت، باید آتش خشم و اراده‌ای را که آن‌ها را وادار به فرار خفت بار از منطقه محکوم خواهد کرد، انتظار کشند.

متن پیام او به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را که با عملیات مروارید در تسخیر سکوهای نفتی الامیه و البکر نظامیان رژیم بعثی عراق در جنگ تحمیلی و شهیدان گرانقدر این نبرد تاریخی پیوند خورده است، گرامی می‌دارم.

این واقعه بزرگ را که نقطه عطفی در روند حرکت نیروی دریایی آجا برای دستیابی به قله‌های رفیع پیشرفت و اقتدار این نیروی مقتدر است به آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان خدوم، شجاع و مصمم این سازمان افتخارآمیز تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

بی شک امنیت پایدار و فراگیر امروز آب‌های سرزمینی کشور عزیزمان و اقتدار بازدارنده نیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی ایران با دو بال گستره خود در ارتش و سپاه که موجبات افتخار ایرانیان و اعتماد بین المللی از ظرفیت و توان امنیت ساز آنان را رقم زده؛ مرهون هدایت‌های حکیمانه و دوراندیشانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، حمایت‌ها و ادعیه خیر ملت شریف و قهرمان و همت، اراده و تلاش‌های عالمانه، صادقانه و هوشمندانه رزمندگان این میدان راهبردی است.

اطمینان دارم تداوم این روند شکوهمند و تاریخ ساز که پس از اجرای مأموریت خطیر اخیر دریانوردی در پهنه اقیانوس اطلس و برگزاری رزمایش دریایی مشترک بین المللی در روسیه دلالت بر قدرت و ابتکار عمل خیره کننده در حوادث بزرگ و متصور آینده دارد، ضامن درخشش و جلوه گری‌های ایران و ایرانی در آوردگاه‌های سخت و سرنوشت ساز پیش رو خواهد بود.

همت سترگتان در این راه مقدس را می‌ستایم و به دشمنان انقلاب و نظام اسلامی و بدخواهان ایران عزیز هشدار می‌دهیم برای توجیه حضور نامشروع و ناامن کننده خود در منطقه بویژه در خلیج فارس و دریای عمان از هرگونه ماجراجویی و ارتکاب خطای محاسباتی پرهیز کنند و در غیر این صورت، بایستی آتش خشم و اراده‌ای را که آن‌ها را وادار به فرار خفت بار از منطقه محکوم خواهد کرد، انتظار کشند.

سرلشکر پاسدار محمد باقری ‌

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
«ترین»های جذاب جام‌جهانی ۲۰۲۶
الحدث: هواپیمای نتانیاهو از اسرائیل خارج شد
بانک مرکزی: حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است
ترامپ: آمریکایی ها از توافق با ایران حمایت می‌کنند
از اردن به جهنم
شنا ایران صاحب ۲ مدال برنز شد
رهبر شهید برای ما مثل پدر بود
آژیرهای خطر در بحرین باز هم به صدا درآمدند
سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک از سمت خود کنار رفت
وزیر کشور عازم پاکستان شد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top