تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/10 - 14:19
کد خبر: 415922

هزینه ۲.۵ میلیارد دلاری برای واردات گوشی به کشور!

هزینه ۲.۵ میلیارد دلاری برای واردات گوشی به کشور!

واردات ۲.۵ میلیارد دلاری گوشی موبایل موبایل که با ارز نیمایی انجام می‌شود، از هر یک از اقلام اساسی بیشتر بوده است و بعد از آن ذرت با دو میلیارد دلار قرار دارد که فاصله ۵۰۰ میلیون دلاری گوشی را نسبت به کالای بعد از خود نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آمارهای گذشته از تجارت خارجی نشان داده بود که گوشی موبایل اولین کالای وارداتی است و بعد از آن اقلام اساسی قرار دارد، در همین رابطه  بررسی آخرین وضعیت تجارت خارجی در آمار گمرک ایران نیز نشان می‌دهد که نه تنها از صدر واردات پائین نیامده بلکه فاصله قابل توجهی هم با اقلام بعد از خود دارد.

هزینه ۲.۵ میلیارد دلاری برای واردات گوشی به کشور!

در هشت ماهه اول سال جاری کل تجارت خارجی به ۶۳ میلیارد رسیده که از آن حدود ۳۱ میلیارد دلار صادرات و ۳۲ میلیارد دلار واردات بوده است.

اعلام لطیفی- سخنگوی گمرک ایران- به ایسنا در مورد وضعیت واردات  گوشی موبایل از این حکایت دارد که در هشت ماهه امسال، هشت درصد کل واردات گوشی موبایل بوده است؛ به طوری که ۲.۵ میلیارد دلار به وزن ۴۰۰۰ تن واردات گوشی انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزنی ۴۷ درصد از نظر وزن و ۱۱۱ درصد ارزش، افزایش داشته است.

واردات ۲.۵ میلیارد دلاری گوشی موبایل موبایل که با ارز نیمایی انجام می‌شود، از هر یک از اقلام اساسی بیشتر بوده است و بعد از آن ذرت  با دو میلیارد دلار قرار دارد که فاصله ۵۰۰ میلیون دلاری گوشی را نسبت به کالای بعد از خود نشان می‌دهد.

این روال در آبان ماه نیز وجود دارد؛ به گونه‌ای که از مجموع ۸.۳ میلیارد دلاری  تجارت خارجی که تقریبا به طور مساوی صادرات و واردات انجام شده، ۳۷۵ میلیون دلار واردات گوشی موبایل بوده است، بعد از آن گندم با ۲۶۱ میلیون دلار و ذرت با ۱۸۷ میلیون دلار قرار دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top