تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/10 - 14:19
کد خبر: 415923

کاهش آلودگی هوا‌ به دنبال ورود سامانه بارشی

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه بعدازظهر امروز سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور می‌شود، گفت: با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به تدریج از میزان آلاینده‌های هوا کاسته خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: بعدازظهر امروز سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور می‌شود و سبب بارش در برخی نقاط آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و کردستان خواهد شد که شدت بارش‌ها در شمال غرب کردستان و غرب آذربایجان غربی خواهد بود.

کاهش آلودگی هوا‌ به دنبال ورود سامانه بارشی

وی افزود: روز آینده گستره فعالیت این سامانه شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور را دربرمی‌گیرد. همچنین در استان‌های ساحلی خزر، استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز و غرب اصفهان و فارس، همچنین بوشهر فعال خواهد بود و در بخش‌هایی از خراسان شمالی نیز سبب بارش باران و وزش باد شدید موقت می‌شود که در استان‌های جنوبی رعد و برق خواهیم داشت و در ارتفاعات استان‌های واقع در البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش به صورت برف است.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز آینده شدت بارش‌ها در استان‌های ساحلی خزر، آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمانشاه، لرستان، شمال شرق خوزستان، غرب چهارمحال و بختیاری، جنوب همدان و غرب کردستان خواهد بود و در بخش‌هایی از تهران، البرز و شمال قزوین نیز بارش‌ها قابل توجه است.

اصغری اضافه کرد: روز جمعه 12 آذر در نوار غربی کشور بارش‌ها کاهش می‌یابد و گستره فعالیت سامانه نیمه شرقی کشور را در برمی‌گیرد. در این روز در سواحل مرکزی و شرقی خزر، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز در استان های سمنان و شرق تهران بارش باران و برف در ارتفاعات داریم.

وی اظهار داشت: امروز وزش باد شدید و گردوخاک در بخش‌هایی از آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین، زنجان و گیلان داریم و شنبه 14 آذر بارش پراکنده در خراسان رضوی و خراسان شمالی خواهیم داشت و در سایر مناطق کشور جوی آرام پیش‌بینی می‌شود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی تصریح کرد: روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری کاهش دما بین 8 تا 12 درجه در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود.

اصغری افزود:‌ تداوم آلودگی هوا امروز در شهرهای صنعتی و پرجمعیت وجود دارد و به تدریج از بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی از غرب کشور از میزان آلاینده‌ها کاسته می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت:‌ آسمان تهران فردا ابری همراه با غبار صبحگاهی و در بعد از ظهر بارش باران پیش‌بینی می‌شود و فردا شب آسمان تهران ابری و بارانی است و به تدریج با کاهش زیاد دما، احتمال بارش برف وجود دارد. بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 17 و 5 درجه خواهد بود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده ارومیه با کمینه دمای 4 درجه زیر صفر و زنجان با کمینه دمای 5 درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 32 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهند بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لیونل مسی عزادار شد
توافق با عمان نزدیک است
علل مرگ زنان در ایران
اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
خبرنگاران در مقابله با روایت‌سازی دشمن نقش مهمی دارند
قیمت ملک در دور باطل
استقلال برای سه جام نیاز به تقویت دارد
باید در برابر اسرائیل متحد شویم
همان ذهنیت عامل بمباران اتمی هیروشیما، امروز در واشنگتن حاکم است
از احضار خرازی به دادگاه ویژه روحانیت تا تشکیل ۷۰۰ پرونده تعهدات ارزی
شمر نیز در چنین مجلسی سینه می‌زند
تکمیل زنجیره خدمات سفرپرایم با راه‌اندازی بخش تور
برکناری شوکه‌کننده فرمانده لشکر پنجم ارتش آمریکا در اروپا
خنجر انتقام صنعا در گلوی آل سعود / مزدوران سعودی زیر ضرب انصارالله
استراتژی برند چیست؟ راهنمای تدوین استراتژی برند برای ساخت مسیر رشد متمایز
نمایندگی تعمیر قهوه ساز و اسپرسو ساز فیلیپس
چقدر در مورد فن فشار مثبت راه پله می‌دانید؟
سعودی‌ها و کارناوال ائتلاف‌سازی؛ مکه جدیدترین ایستگاه در مسیر بی‌نتیجه‌ها
فروش ویژه پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور با ۲۰ درصد تخفیف
راز بزرگ ماندگاری مواد کراتین مو برزیلی فاش شد !
آیا فرش شما تمیز و آماده پاییز است؟
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top