تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/09/14 - 02:12
کد خبر: 416311

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان: برخی به طمع پست گرفتن در دولت عضو جنبش دانشجویی می‌شوند

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: متاسفانه نمی‌توان گفت طمع برای به دست آوردن شغل یا پست مدیریتی درآینده، بین دانشجویان شکل نگرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد حسین کاظمی در گفت‌وگو با ایسکانیوز، با اشاره به انتصاب و به کارگیری ادوار دانشجویی در پست‌های مختلف در دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر افراد خوبی از ادوار دانشجویی برای دریافت مسئولیت انتخاب شده‌اند و تعداد قابل توجهی از آنها نیز از اعضای سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بودند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا استفاده از ادوار دانشجویی در پست‌های مدیریتی باعث ایجاد انگیزه یا طمع در دانشجویان برای عضویت در این جنبش می‌شود، گفت:  متاسفانه نمی‌توان گفت این شائبه یا تفکر در بین دانشجویان شکل نگرفته است. فعالان دانشجویی سابق که اکنون در دولت سیزدهم فعالیت می‌کنند، در دولت یازدهم و دوازدهم فعالیت داشتند. به این معنا که در آن زمان بدون هیچ طمع یا انتظاری و تنها از روی خلوص نیت عضو این جریان بودند.

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه در راستای جلوگیری از ورود و عضویت  افراد با انگیزه‌هایی غیر از فعالیت دانشجویی به این جریان بیان کرد: اعضای شورای مرکزی اتحادیه‌ها و دفاتر ذیل آن باید نسبت به جذب افراد جدید حساس باشند. به عنوان مثال در اتحادیه جامعه اسلامی از افراد هنگام ثبت نام، مصاحبه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: عضویت در تشکل‌های دانشجویی-انقلابی در دولت‌های گذشته نه تنها سودی برای دانشجویان به همراه نداشت؛ بلکه اگر برای استخدام به اداره‌ای مراجعه می‌کردند با آنها برخورد نامناسب صورت می‌گرفت یا اگر کارمند سازمان دولتی بودند، به نقاط دور افتاده تبعید می‌شدند.

کاظمی با تاکید بر اینکه مدیرانی که جزء ادوار دانشجویی هستند  از تیغ تیز دانشجویان در امان نخواهند بود، گفت: دانشجویان در برابر کم کاری یا ناکارآمدی ادوار دانشجویی در منصب‌های جدید، سکوت نخواهند کردند حتی اگر از ادوار اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان باشند. 

آقازاده‌ها به دنبال سوءاستفاده از جریان دانشجویی

این فعال دانشجویی با بیان اینکه جریان دانشجویی در دولت‌های اول و دوم محمود احمدی نژاد نیز به منصب‌های دولتی می‌رسیدند، گفت: این موضوع باعث شده بود که تمایل دانشجویان برای عضویت در جریان دانشجویی و فعالیت دانشجویی بیشتر باشد. در واقع این موضوع برای دانشجویان انگیزه فعالیت فوق برنامه‌ای ایجاد کرده بود. 

وی با ذکر مثالی ادامه داد: در دولت‌های نهم و دهم برخی از دانشجویان که از طبقه متمول و به اصطلاح «آقا زاده» بودند، با هدف به دست آوردن شغل یا پست مدیریتی، عضو این جنبش می‌شدند تا مدرک یا گواهی عضویت را جزو رزومه خود قرار دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top