تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/09/14 - 11:02
کد خبر: 416347

تنظیم مرورگر پیش‌فرض در ویندوز ۱۱ سرانجام ساده‌تر می‌شود

مایکروسافت در تنظیمات ویندوز ۱۱ تغییراتی را ایجاد کرده بود که فرایند تغییر مرورگر پیش‌فرض را برای کاربران سخت‌تر از گذشته می‌کرد و در حال‌حاضر کاربران برای جایگزینی مرورگرهای دیگر به‌جای مرورگر اج، باید زمان بیشتری را صرف کنند، در واقع می‌بایستی تمام پروتکل‌های هدایت‌شونده به مرورگر اج را هرکدام به صورت جداگانه به مرورگر دلخواه خود تغییر بدهند و نمی‌توان تنها با انتخاب یک‌گزینه، مرورگر پیش‌فرض ویندوز را تعیین نمود.

به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مایکروسافت از موضع خود نسبت به سخت‌گیری در تعیین مرورگر پیش‌فرض در ویندوز ۱۱ عقب‌نشینی‌ کرده و سرانجام امکان تعیین مرورگر پیش‌فرض با یک دکمه را به ویندوز ۱۱ بازمی‌گرداند.

مایکروسافت در تنظیمات ویندوز ۱۱ تغییراتی را ایجاد کرده بود که فرایند تغییر مرورگر پیش‌فرض را برای کاربران سخت‌تر از گذشته می‌کرد و در حال‌حاضر کاربران برای جایگزینی مرورگرهای دیگر به‌جای مرورگر اج، باید زمان بیشتری را صرف کنند، در واقع می‌بایستی تمام پروتکل‌های هدایت‌شونده به مرورگر اج را هرکدام به صورت جداگانه به مرورگر دلخواه خود تغییر بدهند و نمی‌توان تنها با انتخاب یک‌گزینه، مرورگر پیش‌فرض ویندوز را تعیین نمود.

حال به‌نظر می‌رسد مایکروسافت از موضع پیشین خود و سخت‌تر کردن این مراحل به‌منظور اجبار کاربران به استفاده از مرورگر خود، عقب نشینی کرده و در آخرین نسخه‌ی اینسایدر ویندوز ۱۱ گزینه‌ای برای تعیین مرورگر پیش‌فرض دلخواه کاربران در تنظیمات تعریف کرده است.

رافائل ریورا، یکی از توسعه‌دهندگان مشهور اخیرا متوجه تغییر جدیدی در ویندوز ۱۱ شده است که به‌موجب آن کاربران قادر خواهند بود تا به‌جای اینکه برای تک‌تک پسوندهای صفحات وب و پروتکل‌های اینترنتی HTML ،HTTPS، HTTP. و HTM. مرورگر پیش‌فرض آن را تعیین کنند، با یک دکمه‌ی ساده، این فرایند را در یک‌لحظه برای پسوند‌ها و پروتکل‌های مذکور انجام دهند، درست مانند ویندوز ۱۰ که این کار به‌سادگی در آن انجام می‌شود.

مایکروسافت تأیید کرده که تغییرات جدید تنظیمات برنامه‌های پیش‌فرض در راه هستند و اکنون در بیلد‌های اینسایدر ویندوز ۱۱ تحت آزمایش است. این موضوع را خبرگزاری ورج از زبان آرون وودمن معاون بازاریابی تیم ویندوز تصدیق می‌کند:

  در بیلد ۲۲۵۰۹ نسخه‌ی اینسایدر ویندوز 11 که روز چهارشنبه برای اعضای حلقه‌ی Dev منتشر شد، ما فرایند تنظیم مرورگر پیش‌فرض را برای برنامه‌هایی که پسوند‌ها و پروتکل‌های HTML ،HTTPS، HTTP. و HTM. در آن‌ها تعریف شده است، ساده‌تر کرده‌ایم. شما همچنان از طریق برنامه‌ی اینسایدر ویندوز شاهد آزمایش چیز‌های جدیدی از طرف ما خواهید بود که سعی کردیم براساس بازخوردها و پیشنهاد‌ها شما باشد.

این سخنان درحالی مطرح شده که مایکروسافت در ابتدا از تصمیم خود برای دشوار کردن این فرایند دفاع کرده و نزدیک به چهارماه پیش به ورج گفته بود که بازخورد مشتری را برای سفارشی‌سازی و کنترل پیش‌فرض‌ها در سطحی دقیق‌تر اجرا می‌کند. سازندگان مرورگرهای شخص ثالثی چون موزیلا، بریو و حتی گوگل در پاسخ، از سیاست اتخاذ شده اظهار نارضایتی کرده و انتقاداتی را به رویکرد مایکروسافت در مورد برنامه‌های پیش‌فرض وارد کردند.

کاربران درحال حاضر برای تنظیم مرورگر پیش‌فرض باید تمامی پسوند‌ها و پروتکل‌ها را به‌صورت دستی پیکربندی کنند

این درحالی‌است که در ویندوز ۱۱ هنگامی‌که یک مرورگر شخص ثالث یا هربرنامه‌ی دیگری نصب می‌شود که پروتکل‌ها و پسوند‌هایی برای بازگشایی لینک‌ها یا پرونده‌های هدف آن برنامه در آن تعریف شده و مایکروسافت به‌صورت پیش‌فرض در ویندوز برای بازکردن آن‌ها اپلیکیشن‌های اختصاصی خود را تعیین کرده است، کاربر هنگام بازنمودن آن پرونده یا لینک با پیشنهاد تغییر برنامه‌ی پیش‌فرض به صورت پاپ‌آپ مواجه می‌شود و می‌تواند برنامه‌ی جدید را به‌عنوان برنامه پیش‌فرض برای بازکردن آن تعیین کند.

این شامل لینک‌های خارج از مرورگر و پرونده‌های HTML نیز می‌شود و در این صفحه اگر کاربر گزینه‌ی بازکردن به‌صورت پیش‌فرض را در مورد برنامه‌ی نصب شده انتخاب نکند، برای استفاده‌های بعدی مجبور می‌شود به تنظیمات مراجعه کرده و تنظیمات پیش‌فرض هر پروتکل یا پسوند را به‌صورت دستی پیکربندی کند. نکته‌ی جالب این است که این چرخش مایکروسافت در بحبوحه‌ی خشم کاربران نسبت به افزوده شدن افزونه‌ی Zip به مرورگر اج و تلاش‌های مایکروسافت برای منصرف کردن کاربران از دانلود مرورگر کروم رخ داده است.

مایکروسافت فعلا در مرحله‌ی آزمایش این تغییرات قرار دارد اما مشخص نیست که چه‌زمانی این اصلاحات دردسترس کاربران نسخه‌ی پایدار ویندوز ۱۱ قرار خواهد گرفت. با این حال انتظار داریم که اصلاحات و بهبود‌های ویندوز ۱۱ که مایکروسافت مشغول آزمایش آن‌ها است در قالب به‌روزرسانی اساسی سال آینده نمایان شوند. گرچه در طی هفته‌های گذشته شاهد آن بودیم که برخی از این بهبودها مانند بازطراحی ایموجی‌های ویندوز، پیش از انتشار به‌روزرسانی‌های اساسی سالانه و در قالب آپدیت‌های تجمعی عرضه شده‌اند. در هرصورت اعتنای مایکروسافت به بازخوردها و گوش‌سپردن به انتقادات کاربران و بهره‌گیری از آن‌ها در به‌روزرسانی‌های آتی ویندوز یک امتیاز مثبت تلقی می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ناوهایی که لنگرگاهشان سوخت / روایت نیویورک‌تایمز از فرسایش پنهان قدرت آمریکا در جنگ با ایران
۱۴ میلیون نفر در سنین فعال ازدواج، مجرد هستند
جنگ شکست‌خورده جمهوری خواهان علیه ایران را پایان دهید
تداوم جنایات دشمن اسرائیلی بی پاسخ نخواهد ماند
واکنش قطر به بازداشت خلبانان ایرانی
ادعای ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
کاپیتان جدید تیم ملی والیبال مشخص شد
پیروزی پرسپولیس برابر شمس آذر در نیمه اول
سکوت شورای امنیت سازمان ملل در قبال لبنان تاسف‌بار است
اتفاق باورنکردنی در پرسپولیس!
جنایات اسرائیل در لبنان و فلسطین با چراغ سبز آمریکا است
دیوان محاسبات: کنترل کالاهای اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ناکارآمد است
بقائی: سیاست آمریکا در ارتباط با ایران دچار «دروغ-محوری» افراطی است
قالیباف: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف کردم
کمبود مهمات آمریکا؛ نشانه‌ای از فرسایش برتری نظامی غرب
مردانی: موج ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی جهانی باید تقویت شود
پیام تبریک امیر الهامی به فرماندهان جدید نیروهای مسلح
بازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از بیت رهبر شهید و منزل پدری ایشان
جنگ ۴۰ روزه افسانه شکست ناپذیری آمریکا را درهم شکست
باید از هیاهوی تفرقه‌انگیز جناحی به سوی صف متحد ملت حرکت کنیم
نامه سردار باقرزاده به صلیب سرخ جهت پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی اسیر
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top