تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/09/14 - 11:18
کد خبر: 416348

پرکاربردترین ایموجی سال چی شد؟

«چهره‌ی با اشک شوق» محبوب‌ترین ایموجی بوده است و پس‌از‌آن ایموجی قلب در مقام دوم قرار دارد. طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی این سازمان غیرانتفاعی، ایموجی اشک شوق بیش از ۵ درصد کل شکلک‌های استفاده‌شده‌ی کاربران را تشکیل می‌دهد؛ درحالی‌که ایموجی قلب پس‌از‌آن در رتبه‌ی دوم قرار دارد.

به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یونیکد گزارش جدیدی منتشر کرده است که نشان می‌دهد کدام ایموجی‌ها بیشترین استفاده را در سال ۲۰۲۱ داشته‌اند. این گزارش شامل ایموجی‌‌های مربوط به احساسات و شکلک‌هایی هستند که براساس اشیاء و ورزش‌‌ها و موارد دیگر طراحی شده‌اند.

«چهره با اشک شوق» باردیگر پرکاربردترین ایموجی سال شد

«چهره‌ی با اشک شوق» محبوب‌ترین ایموجی بوده است و پس‌از‌آن ایموجی قلب در مقام دوم قرار دارد. طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی این سازمان غیرانتفاعی، ایموجی اشک شوق بیش از ۵ درصد کل شکلک‌های استفاده‌شده‌ی کاربران را تشکیل می‌دهد؛ درحالی‌که ایموجی قلب پس‌از‌آن در رتبه‌ی دوم قرار دارد.

بااین‌حال، باقی ایموجی‌ها بسیار عقب‌تر از دو گزینه اول بودند. در بخشی از این گزارش، ذکر شده است که نتیجه‌ی امسال با سال ۲۰۱۹ تفاوت چندانی نداشته است. یونیکد می‌افزاید ۱۰۰ ایموجی برتر نیز بسیار محبوب‌تر از سایر ایموجی‌ها هستند. این ۱۰۰ گزینه‌ی برتر ۸۲ درصد از کل ایموجی‌های به‌اشتراک‌گذاشته‌شده در سال ۲۰۲۱ را تشکیل می‌دهند.

درضمن، یونیکد از دنیای ایموجی‌ها اطلاعات بیشتری منتشر کرده است. براساس آمار به‌دست‌آمده، پرطرفدارترین ایموجی در دسته‌ی حیوانات «پروانه» است. همچنین، «تاج» مقام اول را در میان ایموجی‌های دسته‌ی پوشاک دارد.

ناگفته نماند مشخص شده است ایموجی‌های موجود در دسته‌ی پرچم‌ کشورهای مختلف کمترین استفاده را داشته‌اند. درنهایت باید گفت که گزارش مذکور نشان می‌دهد دسته‌هایی مانند صورت خندان و دست‌ها و نیز ایموجی‌های گیاهان و گل‌ها از ایموجی‌های پرکاربرد بوده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است
قدردانی وزیر کشور از نقش فعال پاکستان در میانجی‌گری
رضایی: ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
اعلام آمادگی روسیه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ایران در جنگ
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
پاسخ کوبنده حزب‌الله: ۲۵ عملیات نظامی در یک شبانه‌روز
برنامه توسعه گردشگری دریامحور در جنوب کشور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top