تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/17 - 19:34
کد خبر: 416905

وحشت دشمنان از توافق واقعی

باید این حقیقت را دریابیم که باتوجه ناتوانی آمریکا و اتحادیه‌اروپا درلاپوشانی خطای بزرگ غرب در خروج و بی‌تعهدی نسبت به توافق هسته‌ای آنها بخش اعظم بازی ضد ایرانی خود را در فضای تبلیغاتی تنظیم کرده است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، «حنیف غفاری» تحلیلگر مسائل بین‌الملل در روزنامه جام جم نوشت:

طی روزهای اخیر شاهد رفت و آمدهای مکرر مقامات آمریکایی و صهیونیستی به واشنگتن و تل‌آویو هستیم. منابع رسانه‌ای و خبری می‌گویند یکی از مهم‌ترین اهداف در این دیدارها، هم‌افزایی دو بازیگر هم پیمان یعنی واشنگتن و تل‌آویو در قبال پدیده‌هایی مانند مذاکرات وین و موضوع برجام است. در این میان، جمهوری‌اسلامی ایران فارغ از هرگونه شانتاژ و مانور سیاسی و تبلیغاتی دشمنان، به دنبال یک هدف است: توافق واقعی یا همان توافق خوب.

توافق خوب قطعا دارای استانداردهایی است که مهم‌ترین آنها، اطلاق و نداشتن ابهام در ماهیت و محتوای آن است. فراتر از آن، توافق خوب، توافقی است که قابلیت ابطال‌پذیری آن به عدد صفر میل پیدا کند؛ زیرا در غیر این صورت، توافق از ماهیت حقوقی خود فاصله گرفته و به یک چارچوب متزلزل تبدیل خواهدشد. یکی از اصلی‌ترین اهداف آمریکا و رژیم اشغالگر قدس، انعقاد یک توافق مبهم، تفسیر پذیر، یکطرفه، تضمین‌ناپذیر و غیرقابل استناد در مذاکرات وین است. طرف آمریکایی و تروئیکای اروپایی هم به لحاظ انتزاعی و هم به لحاظ عملیاتی روی کلید واژه‌ای به نام برجام دفرمه شده متمرکز هستند؛ یعنی توافقی که نه تنها از شکل اصلی خود فاصله گرفته‌باشد، بلکه بازگشت به آن صرفا منجر به پررنگ شدن تعهدات ایران و کمرنگ‌تر شدن تکالیف غرب شود. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که آمریکا و متحدانش طی شش دوره اخیر مذاکرات وین حاضر به ارائه تضمین در خصوص باقی ماندن در برجام نشده‌اند، همین مساله است.

در مقابل، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در مذاکرات وین فراهم نبودن امکان انعقاد توافق بد علیه منافع کشور را بارها به تروئیکای اروپایی( که متغیری وابسته به واشنگتن در مذاکرات محسوب می‌شوند) گوشزد کرد. در این میان، غرب و رژیم اشغالگر قدس سعی دارند از مجاری غیر رسمی و با استناد به ظرفیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی خود، مروج همین توافق بد به ضرر ایران باشند.  تحرکات ایجابی و هم‌افزایی نسبی رسانه‌ای دغدغه‌مند در جریان مذاکرات اخیر وین، بخشی از این بازی تبلیغاتی  - رسانه‌ای غربی‌ها را خنثی کرده و این روند قطعا در آینده نیز به صورتی جدی‌ و عمیق‌تر ادامه پیدا خواهدکرد. باید این حقیقت را دریابیم که با توجه به دستان خالی غرب در عرصه حقوقی، فنی و کارشناسی مذاکرات و ناتوانی آمریکا و اتحادیه‌اروپا در لاپوشانی خطای بزرگ غرب در خروج و بی‌تعهدی نسبت به توافق هسته‌ای، آنها بخش اعظم بازی ضد ایرانی خود را در فضای تبلیغاتی و محیطی تعریف و تنظیم کرده‌اند تا شاید از این طریق، بتوانند نسبت فرامتن مذاکرات و متن مذاکرات را به سود مولفه‌های بیرونی تغییر دهند. با همه این اوصاف، هم‌افزایی موثر وزارت خارجه و رسانه‌های کشورمان بازی رقیب را کم اثر خواهدکرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده تهران مشهد
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل سوریه درپنجره سوم انتخابی جام جهانی
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۹ استان
گزارش تصویری| روز دوم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی (ره)
نتانیاهو: من و ترامپ دیدگاه مشترکی داریم
تصمیم حدادی برخلاف خواست هواداران پرسپولیس/ موضع‌گیری مقابل تارتار
آماده‌باش ناوگان درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
حملات رژیم صهیونیستی به لبنان/ پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز بیروت
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top