تاریخ انتشار: شنبه 1400/09/20 - 13:51
کد خبر: 417106

قاتل خانم بهیار دستگیر شد!

مرد جوان که به‌خاطر اختلاف خانوادگی همسرش را با ضربه‌های کارد به قتل رسانده و فرار کرده بود با ردیابی‌های پلیس البرز دستگیر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به‌ نقل از ایرنا، اواسط آبان امسال گزارش قتل زن جوانی به پلیس مخابره شد و خیلی زود تیمی ازکارآگاهان جنایی پلیس استان البرز درمحل جنایت که یکی از خانه‌های «شاهین ویلا»ی کرج بود حضور یافتند. مأموران به محض ورود با پیکر خونین زن جوانی رو به رو شدند که با ضربه‌های کارد به قتل رسیده بود.

به دستور بازپرس کشیک قتل جسد برای معاینه به پزشکی قانونی منتقل شد. از آنجا که سه فرزند مقتول در زمان جنایت در خانه بودند، اظهار داشتند که پدرشان عامل این قتل بوده است. همچنین همسایه‌ها نیز که شاهد فرار متهم بودند به کارآگاهان گفتند: ما متهم را دیدیم که هراسان پای برهنه از خانه‌اش فرار می‌کرد.

کارآگاهان جنایی در نخستین تحقیقات میدانی دریافتند که مقتول بهیار بوده و از مدت‌ها قبل به‌خاطر برخی مشکلات خانوادگی با شوهرش اختلاف داشته و قصد داشتند از هم جدا شوند.

بنابراین مرد جوان به دستور بازپرس جنایی تحت تعقیب قرار گرفت تا اینکه با گذشت حدود دو هفته از این ماجرا سرانجام اواخر هفته گذشته به‌دنبال ردیابی‌های گسترده پلیسی این متهم در پاکدشت تهران شناسایی شد و در یک عملیات پلیسی در حالی‌که متهم سعی داشت با چاقو خودکشی کند با شلیک تیر هوایی مأموران پلیس بازداشت شد.

متهم که هنگام دستگیری خودزنی کرده بود خیلی زود به بیمارستان منتقل و پس از بهبود نسبی برای بازجویی به اداره آگاهی منتقل شد. وی در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به قتل همسرش گفت: همسرم بهیار بیمارستان بود اما من با کار کردن او مخالف بودم چرا که او خودش درآمد داشت و مدام می‌گفت به من احتیاجی ندارد و این اواخر هم به من می‌گفت تو معتادی و می‌خواهم طلاق بگیرم. من هم سر همین موضوع با او درگیر شدم و در حالی که کنترل رفتارم را از دست داده بودم با چاقو او را کشتم.

این متهم پس از اعتراف به جنایتی که مرتکب شده است برای تکمیل پرونده در اختیار مراجع قضایی استان البرز قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top