تاریخ انتشار: شنبه 1400/09/20 - 14:00
کد خبر: 417114

روایت سرلشکر سلامی از تولید روزانه قدرت در سپاه

سرلشکر سلامی گفت: تولید قدرت برای ما یک عادت نیست بلکه الهام یافته از یک راهبرد نیرومند است و از یک منطق استراتژیک تبعیت می‌کند و کاملاً هدفمند و هوشمندانه این توسعه قدرت اتفاق می‌افتد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در  آیین الحاق  ١١٠ شناور تندرو و موشک انداز به سازمان تجهیزات رزمی عملیاتی نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه در یکسال گذشته تا به امروز این هفتمین الحاق است که قدرت دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را با همت بلند فرماندهان این نیرو افزایش می‌دهد گفت: صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان جهاد و تحقیقات خودکفایی نیروی دریایی سپاه، کارخانه شهید محلاتی بوشهر و شرکت‌های دانش بنیان، در این عرصه با سپاه همکاری می‌کنند و ما امروز شاهد افزوده شدن انبوه قدرت رزمی عملیاتی در این نیرو هستیم.

وی افزود: این رویداد نشان می‌دهد که تولید قدرت برای ما یک عادت نیست بلکه الهام یافته از یک راهبرد نیرومند است و از یک منطق استراتژیک تبعیت می‌کند و این توسعه قدرت کاملاً هدفمند و هوشمندانه اتفاق می‌افتد.

فرمانده کل سپاه افزود: ما در عرصه یک تحریم ظالمانه جهانی در حال گسترش قدرت دفاعی خود هستیم و منطقی که ما را بر این موضوع ترغیب می‌کند و حکمت راهبردی که از قلب به زبان رهبر انقلاب جاری می‌شود بر این اساس شکل گرفته که امروز یا باید قدرتمند بود و آزاد زندگی کرد و یا اگر مسیر ضعف را پیش گیریم باید اسیر دشمن شویم.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه ما میخواهیم آزاد، مستقل، با اعتبار، عزیز و قدرتمند زندگی کنیم گفت: سال ها است جهان‌خواران، مستکبران و صاحبان قدرت‌های شیطانی و راهبردهای تجاوزکارانه و ظالمانه، منطقه جهان اسلام و غرب آسیا را که از دید الهی وادی ایمن است به میدان آشوب ، جنگ و اشغال و آوارگی تبدیل کرده‌اند.

وی افزود: این آشوب‌ها همه ارمغان نابودگر تسلط نظامی و سیطره سیاسی مستکبران غربی در بلاد اسلامی است.

فرمانده کل سپاه گفت: اگر نظام بزرگ و مقتدر جمهوری اسلامی ایران نبود تا از منافع حیاتی خود و یا از منافع مظلومان عالم به خصوص در بلاد تحت سیطره قدرت‌ها در جهان اسلام با اقتدار ، باعزت ، با صلابت و با شکوه دفاع کند، امروز ما با نقشه های کاملا ویران شده از این منطقه مهم جهان مواجه بودیم.

سردار سلامی افزود: اشغالگران و تجاوزگران با همین آرزوها به سرزمین‌های اسلامی پا نهادند و ما با عبرت از این واقعیت های غم انگیز است که امروز مصمم هستیم به شکل روزانه قدرت خود را گسترش دهیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مادامی که به استقلال، اقتدار و به منزلت علمی و فنی بالا نرسیم مستقل نیستیم ، گفت: تاثیر استراتژی خنثی سازی اثرات تحریم این است که ما مسیر استقلال واقعی را طی می‌کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top