تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/09/24 - 11:41
کد خبر: 417615

بازداشت۴۲ اخلال‌گر ارزی

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۴۲ اخلالگر ارزی و کشف ۵۵ میلیارد تومان طلای آب شده خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه ششمین مرحله از طرح کاشف پلیس آگاهی پایتخت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تلاش همکارانم در مجموعه پلیس آگاهی ۳۱۰ نفر که در سرقت کیف‌قاپی، موبایل قاپی، زورگیری و... دست داشتند شناسایی و دستگیر شدند که ۳۴ نفر از این افراد مجرمان متواری بوده اند.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: در این مرحله از طرح کاشف ۶۱ باند جعل و کلاهبرداری شناسایی و منهدم شده و حدود ۷۰ نفر دستگیر شدند؛ همچنین ۲۲۲۷ فقره سرقت کشف شد.

وی با بیان اینکه ۱۹۲ نفر از دستگیرشدگان سابقه دار هستند خاطرنشان کرد: در این طرح حدود ۱۰ نفر قاتل و تعدادی آدم ربا و متجاوز به عنف هم شناسایی و دستگیر شدند.

سردار رحیمی به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی اشاره و تصریح کرد: در ۱۰ روز اخیر در پی فضای ایجاد شده در بازار ارز ۴۲ نفر از اخلال‌گران ارزی بازداشت شدند که اکثرا سابقه دار بوده و بیش از ۵۵ میلیارد تومان طلای آب شده و ارز از آنها کشف شده است.

فرمانده انتظامی پایتخت به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اشاره و بیان داشت: ۲۰ سایت و کانال که در نظام ارزی اخلال ایجاد می کردند نیز شناسایی و مسدود شده و تمامی مدیران این سایت‌ها احضار شده‌اند.

وی افزود: تعدادی صرافی با این اخلالگران همکاری داشته و به صورت زنجیره‌ای به هم وصل بودند که توانستیم در این زمینه ۲۰ صرافی را شناسایی و دستگیر کنیم؛ تعدادی از این صرافی‌ها پلمب و از تعدادی دیگر نیز تعهد اخذ شده است.

رئیس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: در حال حاضر ده‌ها نفر از افرادی که دارای سابقه قبلی هستند تحت کنترل اطلاعاتی پلیس امنیت اقتصادی بوده و در شرف شناسایی و دستگیری هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
دستگاه‌ها برای مسکن و اشتغال جوانان برنامه زمان‌بندی‌شده ارائه دهند
دبیرکل حزب الله: مقاومت تنها راه آزادسازی خاک است
ساعت کاری جدید ادارات اعلام شد
واردات خودروهای کارکرده ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ مجاز شد
ورود بیش از ۷۵۰ هزار دانشجوی جدید به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۵ از ۴ مهرماه
زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر رایگان بیمه می‌شوند
آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ سوم مهر برگزار می شود
لیلاز: تاب‌آوری اقتصاد ما در گرو فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی است
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
بقایی: اتهاماتی که به ایران می‌زنند، توصیف کننده اقدامات آمریکاست
تاکید بر بهبود معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی در جلسه سران قوا
ترامپ ادعا کرد: در حال ایجاد نیروی هوش مصنوعی هستم!
پرداخت ۲۷۳ همت وام قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن
آموزش هوش مصنوعی به معلمان سراسر کشور در قالب طرح «ایران دیجیتال»
سنگر سازمان ملل نباید رها شود/ شرکت در مجمع عمومی، حق قانونی ایران
سردار شکارچی: ابتکار عمل در تنگه هرمز در دستان نیروهای مسلح ایران است
داده‌های قضایی مسیر سیاستگذاری در حوزه زنان را دقیق‌تر می‌کند
تکواندوکاران اعزامی ایران به ریاض مشخص شدند
اعلام برنامه عزاداری رحلت حضرت معصومه(س) در حرم مطهر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top