تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/09/30 - 12:02
کد خبر: 418208

خرید اسلحه در آمریکا چند برابر شد

براساس نتایج تحقیقات جدید، همزمان با شیوع کرونا، خرید و فروش اسلحه در آمریکا نیز به شدت افزایش پیدا کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بررسی‌های جدید در مورد مالکیت اسلحه درآمریکا نشان می‌دهد که خرید اسلحه در این کشور طی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ رشد قابل توجهی داشته است، به طوری که بیش از ۵ میلیون بزرگسال بین ژانویه ۲۰۲۰ تا آوریل ۲۰۲۱ برای اولین بار در آمریکا صاحب اسلحه شدند. ای میزان در سال ۲۰۱۹ فقط ۲.۴ میلیون نفر بوده است.

این تحقیق که توسط پروفسور «مت میلر» در دانشگاه نورث ایسترن انجام شد، حاکی از آن است که بین ژانویه ۲۰۱۹ تا آوریل امسال، حدود ۷.۵ میلیون نفر یا ۲.۹٪ از کل بزرگسالان آمریکایی که قبلاً اسلحه نداشتند، اکنون اسلحه خریداری کرده اند.

همچنین حدود ۵.۴ میلیون نفر، این سلاح‌ها را به خانه‌های خود آورده اند.

میلر به گاردین گفت: «طبق این مطالعه، تعداد کل خریدهای اسلحه از ۱۳.۸ میلیون به ۱۶.۶ میلیون بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ افزایش یافته است. از این تعداد، تقریباً نیمی از صاحبان جدید اسلحه زن و تقریباً نیمی از آنها رنگین پوست بودند.»

بر اساس این تحقیق، ۵۵ درصد از دارندگان اسلحه جدید سفیدپوست، ۲۰.۹ درصد سیاه پوست و ۲۰ درصد اسپانیایی تبار بودند. اما به گفته نویسنده، این آمار مربوط به قبل از شروع همه‌گیری کروناست و اکنون صاحبان جدید اسلحه به احتمال زیاد بیشتر سیاه‌پوست و بیشتر زن هستند.

آنچه محققان را در آمریکا نگران می‌کند، افزایش فروش اسلحه در دوران همه گیری کرونا نیست، بلکه این است که خانواده‌های بیشتری اکنون اسلحه گرم دارند و به طور بالقوه خانواده‌های بیشتری را در معرض خطر داشتن اسلحه در خانه قرار می‌دهد.

میلر در ادامه می‌گوید: اینکه چه مقدار از افزایش خرید سلاح در آمریکا را می‌توان به همه گیری نسبت داد، مشخص نیست، اما همزمان با اعلام همه‌گیری کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی، شتاب فروش اسلحه با افزایش تدریجی‌تری که در ۱۵ سال گذشته آشکار بود، همراه شد و این شتاب نسبتاً چشمگیر بود. در سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱.۵ میلیون صاحب اسلحه جدید وجود داشت که نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش قابل توجهی داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند
یک امتیاز سهم ایران در اولین بازی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
جام جهانی و نیمکتی که دست از سر مدافع پرسپولیس برنمی‌دارد
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
پیام احساسی تیم ملی پیش از نبرد با نیوزلند؛ هیچ جا مثل ایران نمی‌شود
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top