تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/10/06 - 18:47
کد خبر: 418937

لغو گسترده پروازها در آمریکا بهای نفت را کاهش داد

بهای نفت آمریکا روز دوشنبه درپی لغو هزاران پرواز در جریان تعطیلات کریسمس به دلیل اوج گیری شیوع کرونا در جهان، سقوط کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، این درحالی است که نفت خام برنت از قِبَل امیدها به تاثیر اندک سویه اومیکرون کرونا بر تقاضای جهانی، رشد داشت.

روز یکشنبه بیش از یک هزار و ۳۰۰ پرواز شرکت های هواپیمایی آمریکایی لغو شد، نظر به اینکه کووید–۱۹ تعداد خدمه در دسترس را کاهش داد. تا  روز دوشنبه، قیمت نفت شاخص وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با سقوط ۸۵ سنت یا ۱.۲ درصد به ۷۲.۹۴ دلار در هر بشکه رسید. بازار آمریکا روز جمعه برای تعطیلات بسته شد.

در همین حال، نفت خام برنت با افزایش ۱۱ سنت یا ۰.۱ درصد به ۷۶.۲۵ دلار در هر بشکه رسید.

«جفری هالی» تحلیل گر حوزه نفت گفت: سفر کمتر در آمریکا برابر با فعالیت اقتصادی کمتر و در نتیجه (تقاضای) نفتی کمتر است.

وی تاکید کرد که تفاوت بین شاخص نفت وست تگزاس اینترمیدیت و نفت برنت می تواند منعکس کننده این باشد که بهبود جهانی همچنان در مسیر خود باقی است.

وی با اشاره به افزایش موارد ابتلا به اومیکرون افزود: به نظر می رسد اختلاف در خدمات ناشی از قرنطینه کردن کارگران به ویژه در سفرهای هوایی، تاکنون پیامدهای بزرگی داشته است.

هالی گفت: این مساله احتمالا در کوتاه مدت باعث آشفتگی می شود، اما ماجرای بهبود جهانی برای سال ۲۰۲۲میلادی همچنان در مسیر خود قرار دارد.

براساس این گزارش، بهای نفت برنت در سال جاری به لطف بهبود تقاضا و کاهش عرضه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانشان که مجموعا اوپک پلاس نامیده می شوند، به میزان بیش از ۴۵ درصد افزایش داشته است.

بهای نفت زمانی که اولین گزارش ها از سویه جدید اومیکرون منتشر شد، به میزان بیش از ۱۰ درصد سقوط کرد، اما هفته گذشته پس از آنکه داده های اولیه نشان داد اومیکرون ممکن است سطح خفیف تری از بیماری را موجب شود، بهبود یافت.

«لئونا لیو» تحلیل گر موسسه «دیلی اف‌ایکس» در سنگاپور گفت: اگرچه اومیکرون با سرعت بیشتری نسبت به گونه های دیگر کووید – ۱۹ گسترش می یابد، اخبار نسبتا آرامش بخش حاکی است که اکثر افراد مبتلا به این سویه، علائم خفیفی را نشان می دهند.

در این میان، در تیرس کارشناسان، نشست بعدی اوپک پلاس برای روز ۴ ژانویه (۱۴ دی) قرار دارد که در جریان آن این ائتلاف تولیدکننده تصمیم می گیرد که با برنامه افزایش تولید ۴۰۰ هزار بشکه در روز در ماه فوریه (بهمن - اسفند) پیش برود یا نه.

اوپک پلاس به تصمیم‌اش طبق آخرین نشست خود برای افزایش تولید در ماه ژانویه (دی – بهمن) حتی با وجود گسترش اومیکرون پایبند بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top