تاریخ انتشار: شنبه 1400/10/11 - 18:34
کد خبر: 419452

قیمت مرغ و گوشت در آذرماه کاهشی شد

براساس تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران قیمت تخم مرغ، گوشت گوسفند، مرغ و گوشت گاو در آذرماه نسبت به ماه قبل از آن کاهشی بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، مرکز آمار ایران قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در آذرماه را منتشر کرده که براساس آن در گروه نان و غلات، «برنج ایرانی درجه یک»  با ۴.۳ درصد، «شیرینی خشک»  با ٣.٢ درصد و «رشته آش»  با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

همچنین در این گروه «ماکارونی»  با منفی ۱.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها، «ماهی قزل آلا»  با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است. در این گروه «گوشت گوسفند» با منفی ۰.۵ درصد و «مرغ ماشینی» با منفی ۰.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

«کره پاستوریزه (کره حیوانی)» با ۲.۹ درصد، «شیر خشک» با ٢.٣ درصد و «پنیر ایرانی پاستوریزه» با ٢.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را در گروه لبنیات را داشتند. در این گروه «تخم مرغ ماشینی» با منفی ۵.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است.

در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۱۸.۷ درصد و «انار» با ٦.٥ درصد است. همچنین در این گروه «پرتقال» با منفی ۹.۹ درصد و «موز» با منفی ۲.۹ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­‌اند.

«سیب‌زمینی» با ۲۴.۲ درصد، «گوجه فرنگی» با ٧.٦ درصد و «پیاز» با ٥.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل در گروه سبزیجات و حبوبات داشته‌اند.  در این گروه «هویج فرنگی» با منفی ۲۳.۸ درصد و «فلفل دلمه‌ای» با منفی ۱۴.۳ و «کدو سبز» با منفی هفت درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­‌اند.

رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی هر کدام به ترتیب با ۹ و ۵.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محور اطلاع‌رسانی قدردانی از مادران است
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top