تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/10/13 - 11:44
کد خبر: 419672

کونته باز هم مشتری لوکاکو شد

مهاجم بلژیکی تیم فوتبال چلسی به خاطر اتفاقات اخیر ممکن است از این تیم جدا و بار دیگر زیرنظر آنتونیو کونته بازی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، روملو لوکاکو که با مصاحبه جنجالی‌اش با شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت ایتالیا» چند روزی است نامش در صدر اخبار رسانه‌های انگلیسی است، مورد غضب توماس توخل و مدیران باشگاه چلسی قرار گرفته است. سرمربی آلمانی آبی‌پوشان لندنی از مصاحبه مهاجم بلژیکی‌اش که گفته بود از وضعیتش در این تیم ناراضی است، ابراز دلخوری کرده و گفته بود این مصاحبه سر و صدایی به همراه دارد که برای تیمش مفید نیست.

توخل در واکنش به این مصاحبه نام روملو لوکاکو را در لیست تیم چلسی برای بازی شب (یکشنبه) با لیورپول در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر انگلیس قرار نداد، دیداری که با تساوی ۲-۲ پایان یافت. حالا خبر می‌رسد که این مهاجم بلژیکی ممکن به آنتونیو کونته در تاتنهام ملحق شود. روملو در بخشی از همین مصاحبه‌اش گفته بود که هنوز با کونته در ارتباط است، این در حالی است که این مربی ایتالیایی هم چند روز پیش درباره احتمال پیوستن روملو به تاتنهام گفته بود به لوکاکو علاقه زیادی دارد اما او اکنون بازیکن چلسی است.

روزنامه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» خبر داد؛ روملو لوکاکوی ۲۸ ساله در حالی که تابستان اخیر به چلسی بازگشت، به خاطر اتفاقات اخیری که افتاده، ممکن است به آنتونیو کونته در تاتنهام بپیوندند و بار دیگر زیرنظر این مربی ایتالیایی کار کند. بر اساس این گزارش؛ مهاجم پیشین اینتر به دنبال جدایی زودهنگام از جمع آبی‌پوشان لندنی است و این اتفاق هرچقدر هم که غیرمنتظره باشد، دور از انتظار نیست.

مهاجم پیشین منچستریونایتد تابستان ۲۰۱۹ بود که به اینتر پیوست و در دو فصلی که در این تیم حضور داشت با به ثمر رساندن ۶۴ گل در ۹۵ بازی به نراتزوری کمک کرد تا پس از ۱۱ سال فاتح سری A ایتالیا شود. این مهاجم بلژیکی اما پس از قهرمانی تاریخی اینتر و پس از جدایی آنتونیو کونته اقدام به ترک نراتزوری کرد و با قراردادی پنج ساله به ارزش ۱۱۵ میلیون یورو به چلسی بازگشت.

لوکاکو که این فصل به دلیل مصدومیت بازی‌هایی را از دست داده، تا کنون در ۱۸ بازی برای چلسی به میدان رفته و در کنار به ثمر رساندن هفت گل، دو پاس گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top