تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/14 - 08:47
کد خبر: 419791

رسانه انگلیسی:

ترور سردار سلیمانی نتیجه عکس داشت

میدل‌ایست‌آی از سردار سلیمانی به عنوان قهرمانی در برابر هژمونی آمریکا در منطقه و اصلی‌ترین عامل تقویت جریان مقاومت در عراق، سوریه، لبنان، افغانستان، یمن و غزه یاد کرده و نوشته بعد از مرگ او میلیون‌ها نفر در تهران به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، پایگاه خبری میدل‌ایست‌آی در دومین سالگرد شهادت سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشته ترور سردار سلیمانی برای آمریکا و اسرائیل نتایج معکوس داشته است.

ترور سردار سلیمانی نتیجه عکس داشت

این نشریه در ادامه یادآوری کرده که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از ترور قاسم سلیمانی مدعی شده بود که او در حال انجام برنامه‌ریزی‌هایی برای حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه بوده، حال آنکه این ادعای ترامپ مورد تردید قرار گرفته و او در واقع نتوانسته دلیلی در توجیه این حمله ارائه کند.

ترامپ البته به تازگی به نقش رژیم صهیونیستی در صدور دستور این حمله اعتراف کرده و به کنایه گفته که «اسرائیلی‌ها تمایل دارند تا آخرین سرباز آمریکایی با ایرانی‌ها بجنگند.»

میدل‌ایست‌آی تصریح می‌کند «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر وقت اسرائیل تصور می‌کرد با ترغیب ترامپ به خروج از برجام و حذف سلیمانی زیرکی به خرج داده اما «مسئله‌ای که اکنون روشن می‌شود این است که هیچ‌ یک از این دو اقدام در راستای منافع داخلی اسرائیل و آمریکا نبوده است.»

در ادامه این متن آمده است: «تا آنجا که مسئله به چشم‌انداز راهبردی مربوط می‌شود اطمینانی درباره بهتر شدن وضعیت نسبی آمریکا یا اسرائیل وجود ندارد. این درست است که اسرائیل سیاست تعامل هوشمندانه‌ای با کشورهای عربی در پیش گرفته که باعث نتایج چشمگیر اقتصادی به ویژه با امارات شده است. تحولات مهمی نیز با بحرین و مراکش در شرف وقوع است اما هنوز برای گفتن اینکه این تحولات یک تأثیر راهبردی خواهند داشت خیلی زود است.»

میدل‌ایست‌آی در ادامه نوشته است: «از طرف دیگر، اگر بخواهیم دیدگاهمان را گسترده‌تر کنیم برخی تحولات مهم دیگر هم به وقوع پیوسته‌اند: آمریکا به صورتی تحقیرآمیزی از افغانستان خارج شده و قافیه را در آسیای مرکزی باخته که این مسئله تبعات جدی بالقوه‌ای در غرب آسیا هم خواهد داشت؛ پارلمان عراق به خروج کامل آمریکا از آن کشور رأی داده است؛ دولت سوریه کنترل خود بر بخش سودمندی از خاک سوریه را حفظ و تحکیم کرده است و رهبران کشورهای عربی که زمانی خصم سوریه بودند به دمشق برمی‌گردند؛ ضمن آنکه حزب‌الله کماکان در صحنه سیاسی لبنان صاحب نفوذ است.»

این رسانه انگلیسی نوشته است: «اگر مسئولان تصمیم‌گیر برای قتل سلیمانی بر سر اینکه این اقدام باعث خودبازدارندگی ایران می‌شود شرط‌بندی کرده‌اند آنها دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند و این چیزی است که بمباران پایگاه عین‌الاسد در عراق هم آن را ثابت کرد. این بمباران مخرب‌تر و دقیق‌تر از آن چیزی بود که در ابتدا تصور می‌شد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top