تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/10/15 - 11:46
کد خبر: 419956

دارابی: برنامه‌های ویژه‌ای برای نوروز داریم

معاون میراث فرهنگی گفت: تحقق شعار «موزه‌ها درهای باز به روی مردم» اهمیت زیادی دارد و برای این کار باید برنامه‌های ویژه‌ای در موزه‌ها به مناسبت‌های مختلف تدارک دیده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ مراسم تودیع و معارفه مدیر مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران با حضور علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی و جمعی از مسئولان این وزارتخانه در این مجموعه فرهنگی‌تاریخی برگزار شد.

دارابی: برنامه‌های ویژه‌ای برای نوروز داریم

دارابی در این مراسم ضمن تسلیت ایام فاطمیه و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با قدردانی از مدیر پیشین مجموعه فرهنگی‌تاریخی بیان کرد: تحقق شعار «موزه‌ها درهای باز به روی مردم» اهمیت زیادی دارد و برای این کار باید برنامه‌های ویژه‌ای در موزه‌ها به مناسبت‌های مختلف تدارک دیده شود. کاخ نیاوران نیز باید در این زمینه پیشگام باشد.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی ایران اسلامی گفت: آنچه که امروز در میراث‌فرهنگی به آن افتخار می‌کنیم به دلیل پیشینه کهن ایران است. از این‌رو کارهای مرمتی، حفاظت و نگهداری از این میراث کهن باید در اولویت قرار گیرد. بر اساس هماهنگی انجام شده با پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری برای تحقق این موضوع قدم خواهیم برداشت.

قائم مقام وزیر میراث‌فرهنگی تصریح کرد: موضوع نوروز از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است. بدنبال این هستیم تا ویژه برنامه نوروز‌ ۱۴۰۱ پر شور برگزار شود و مردم از این فرصت بهترین استفاده را داشته باشند.

در ادامه این مراسم محمدرضا کارگر مدیرکل موزه‌ها با اشاره به اهمیت مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران گفت: این مجموعه فرهنگی‌تاریخی سرمایه‌های زیادی به لحاظ موقعیت، تاریخ و به لحاظ بناها و آثار تاریخی موجود در موزه‌ها دارد، همه این موارد یک سرمایه بی‌بدیل در کشور و شهر تهران است. علاوه بر آن کارشناسان و همکاران این مجموعه با تلاش خود در طول این سال‌ها موجب شدند سرمایه مضاعف برای این مجموعه ایجاد شود.

در ادامه مریم جلالی مدیر جدید مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران با تقدیر از حسن اعتماد قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی برای تصدی این پست گفت: وقتی می‌گوییم مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران، این یعنی معناسازی پس تک‌روی، تفکر انفرادی و نگاه تک‌ساحتی محکوم به فناست.

وی ادامه داد: در این مجموعه باید به همه چیز نگاه کرد. این نگاه باعث همگرایی و هم‌افزایی در مجموعه می‌شود. علاوه بر آن کارشناسان، راهنمایان و مرمتگران هم جزئی از این مجموعه هستند چون ترکیبی از دانش، توانش، تجربه و غیرت هستند.

جلالی در پایان گفت: تنها موضوعی که در حوزه فرهنگ، قدر و قیمت دارد، انگیزه است. اگر اشتیاق و انگیزه در هر جایی باشد، رنگ و لعاب دیگری به فعالیت‌ها می‌دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
۴۰ میلیون نوجوان در دام دخانیات / طعم‌های میوه‌ای، سلاح جدید صنعت دخانیات
بازگشت حجاج از دوشنبه آغاز می‌شود
رشد ۸۳ هزار واحدی شاخص و سبزپوشی ۹۹ درصدی بازار
تولید گاز ۳ سکوی پارس جنوبی از سر گرفته شد
پزشکیان: مردم باید از واقعیت‌های موجود آگاهی داشته باشند
ترامپ مقام جدید تام باراک را اعلام کرد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی +عکس
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
قالیباف به پزشکیان: ابهام در «حساب کالابرگ» مغایر قانون است
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top