تاریخ انتشار: جمعه 1400/10/17 - 16:28
کد خبر: 420148

«مردمی بودن» تکمیل‌کننده همه ویژگی‌های سردار سلیمانی بود

وی اظهار کرد: حاج قاسم مطیع رهبری و دشمن‌شناس بود و مجموعه خصلت‌هایی که داشت باعث شد دشمنان منطقه گرفتار شوند و شکست بخورند. از طرف دیگر امروز بعد از شهادتش به او به عنوان الگویی در جامعه نگاه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر محمدرضا صباغیان عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی صبح امروز (جمعه) در گفتگو با برنامه «مثل پدر» رادیو مقاومت در رابطه با اهمیت اقدامات شهید سلیمانی برای کشور گفت: سردار سلیمانی هم مرد میدان جنگ و هم مرد دیپلماسی بود، او کسی بود که مردمی بودنش تکمیل‌کننده همه ویژگی‌های او بود.

وی اظهار کرد: حاج قاسم مطیع رهبری و دشمن‌شناس بود و مجموعه خصلت‌هایی که داشت باعث شد دشمنان منطقه گرفتار شوند و شکست بخورند. از طرف دیگر امروز بعد از شهادتش به او به عنوان الگویی در جامعه نگاه می‌شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی تجلی همان وعده خداوند بود که هرکس برای من کار کند من او را نمایان خواهم کرد.

صباغیان ادامه داد: پیش از هر شعار و تعریف و تمجیدی مهمتر از همه چیز عمل به فرامین خداوند است آنچنان که سردار سلیمانی نیز برای خدا به مردم و مسلمانان خدمت می‌کرد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: جامعه ما تشنه عملکرد حاج قاسم سلیمانی است. به ویژه مسولان کشور باید قبل از شعار و تبلیغات مسیر او را در عمل ادامه بدهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top