تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/21 - 13:41
کد خبر: 420602

دستبند هوشمندی که فشارخون کاربر را می‌سنجد

دستبندی ابداع شده که با تاباندن پالس های نور به پوست و رگ ها می تواند فشار خون افراد را به طور خودکار اندازه گیری کند و به یک اپ موبایل مخصوص بفرستد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، افرادی که فشار خون بالا دارند، بیشتر اوقات از دستگاه هایی برای سنجش این نشانگر طی روز استفاده می کنند.

اندازه گیری فشار خون نه تنها یک دردسر است بلکه همیشه نیز دقیق نیست. در همین راستا شرکت «آکتیا»(Aktiia) گجت پوشیدنی برای این منظور طراحی کرده است.

این محصول در سال ۲۰۲۱ میلادی در انگلیس، سوییس، آلمان، اتریش، فرانسه، ایرلند و ایتالیا رونمایی شده است. اما شرکت در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی آمریکا در CES2022 میلادی نیز محصول را معرفی و اعلام کرد در آمریکا نیز عرضه می شود.

بخش سخت افزاری سیستم آکتیا شامل یک دستبند است که می توان آن را به طور مداوم روی مچ بست. این دستگاه با استفاده از فرایندی به نام فوتوپلیتسموگرافی ( Photoplethysmogram یا تغییر حجم سنجی نوری) پالس های نور سبزی منتشر می کند که از پوست رد می شود و به رگ های زیر آن می رسد.

با تحلیل انعکاس نور در گیرنده های نور زیر دستبند، می توان تغییر قطر رگ ها در هر ضربان قلب را تعیین کرد. در مرحله بعد از این اطلاعات برای محاسبه فشار خون کاربر استفاده می شود. داده های مذکور به یک اپ موبایل منتقل می شود که سابقه فشار خون کاربر را نیز حفظ می کند. به این ترتیب پزشکان این افراد نیز می توانند تغییرات نشانگر در گذر زمان را بررسی کنند.

دستگاه قادر است به طور خودکار هر هفته ۵۰ خوانش در روز و شب و همچنین حالات مختلف بدن انجام دهد.

این درحالی است که دستگاه های معمول سنجش فشار خون خوانش کمتری انجام می دهند و برای استفاده از آن بدن باید در حالات خاصی باشد.

آکیتا هم اکنون در اروپا در مرحله آزمایش بالینی است و به زودی در آمریکا نیز با همکاری بیمارستان زنان و بریگام (زیرمجموعه دانشگاه هاروارد) آزمایش می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top