تاریخ انتشار: شنبه 1400/11/02 - 17:04
کد خبر: 421748

بیژن زنگنه فساد ۲۰۰ میلیاردی در شرکت نفت را طبیعی می‌دانست

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: وقتی فساد ۲۰۰ میلیارد تومانی در شرکت نفت را از آقای بیژن زنگنه در کمیسیون انرژی مجلس دهم پرسیدم پاسخ او جالب بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس، با انتقاد از عملکرد بیژن زنگنه در زمان تصدی خود در وزارت نفت، اظهار داشت: موضوع آقای زنگنه از چند جهت باید مورد توجه قرار بگیرد. چرا که به واسطه حضور ایشان در وزارت نفت اتفاقات عجیب و غریبی اتفاق افتاد که باید به طور دقیق کالبدشکافی شود.

بیژن زنگنه فساد ۲۰۰ میلیاردی در شرکت نفت را طبیعی می‌دانست

وی افزود: این اقدامات و رفتارهای عجیب آقای زنگنه مسبوق به سابقه بوده چرا که در دولت آقای خاتمی هم که ایشان در وزارت نفت مسئولیت داشت کرسنت را رقم زد که ضربه‌ای بزرگ به منافع ملی ما وارد کرد. جالب این است که پس از این خفتی که سر مسئله کرسنت به بار آورد نه تنها مواخذه نشد بلکه  چند سال بعد دوباره وزیر شد!

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: در زمان وزارت آقای زنگنه در دولت آقای روحانی یکی از کارکنان امور مالی شرکت اکتشافات نفت، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از حساب دولتی برداشت کرده و پس از آن، خانواده خود را به کشور دیگری منتقل می‌کند و حتی وقتی دستگاه‌های نظارتی و امنیتی به این مسئله ورود می‌کنند به راحتی از کشور خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیریت بیژن زنگنه در وزارت نفت شرایط بی در و پیکری را در شرکت نفت و دیگر شرکت‌های تابعه رم زده بود، گفت: وقتی من این فساد ۲۰۰ میلیارد تومانی را از آقای زنگنه در کمیسیون انرژی مجلس دهم پرسیدم پاسخ او جالب بود؛ زنگنه گفت که « همچین چیزی پیش می‌آید و طبیعی است.»؛ من تا پای استیضاح زنگنه هم پیش رفتم اما به دلیل جانبداری هیئت رئیسه وقت مجلس سوال از زنگنه به صحن نیامد.

وی افزود: مبلغ فساد در شرکت نفت به اندازه اعتبار عمرانی یکسال استان آذربایجان غربی است. سال ۹۶ اعتبار عمرانی ما کمتر از ۲۰۰ میلیارد تومان بود و آقای زنگنه می‌گفت همچین چیزی پیش می‌آید!

بیگی گفت: به نظر من همچنان باید پیگیری شود که دستگاه کارتخوان در دفتر آقای زنگنه به چه منظور بوده است.

نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم با بیان اینکه در زمان وزارت آقای زنگنه در نفت خسارت‌های قابل توجهی در موضوعات دیپلماسی نفتی به کشور وارد شد، گفت: خواسته رهبری در دولت نهم و دهم این بود گاز را از طریق پاکستان به چین و هند برسانیم و با وجود کارشکنی‌های آمریکا، پاکستان متقاعد شده بود که  انتقال گاز اتفاق بیفتد اما آقای روحانی و آقای زنگنه به توافقات ما و پاکستان در نشست اسلام آباد واکنش نشان دادند و زیر میز قرارداد زدند و قرارداد کنسل شد و پس از آن ما نتوانتسیم این کار را انجام دهیم که شکست سنگینی متوجه ما شد.

وی درباره برداشت از منابع مشترک نفتی با عراق در محدوده نفت شهر و ایلام، گفت: به واسطه تحریم خواسته ما این بود از طریق شرکت عراقی نفت برداشت شده و به فروش برسد و ما با آن شرکت عراقی حساب و کتاب کنیم که این اتفاق نیفتاد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top