تاریخ انتشار: شنبه 1400/11/02 - 17:04
کد خبر: 421748

بیژن زنگنه فساد ۲۰۰ میلیاردی در شرکت نفت را طبیعی می‌دانست

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: وقتی فساد ۲۰۰ میلیارد تومانی در شرکت نفت را از آقای بیژن زنگنه در کمیسیون انرژی مجلس دهم پرسیدم پاسخ او جالب بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس، با انتقاد از عملکرد بیژن زنگنه در زمان تصدی خود در وزارت نفت، اظهار داشت: موضوع آقای زنگنه از چند جهت باید مورد توجه قرار بگیرد. چرا که به واسطه حضور ایشان در وزارت نفت اتفاقات عجیب و غریبی اتفاق افتاد که باید به طور دقیق کالبدشکافی شود.

بیژن زنگنه فساد ۲۰۰ میلیاردی در شرکت نفت را طبیعی می‌دانست

وی افزود: این اقدامات و رفتارهای عجیب آقای زنگنه مسبوق به سابقه بوده چرا که در دولت آقای خاتمی هم که ایشان در وزارت نفت مسئولیت داشت کرسنت را رقم زد که ضربه‌ای بزرگ به منافع ملی ما وارد کرد. جالب این است که پس از این خفتی که سر مسئله کرسنت به بار آورد نه تنها مواخذه نشد بلکه  چند سال بعد دوباره وزیر شد!

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: در زمان وزارت آقای زنگنه در دولت آقای روحانی یکی از کارکنان امور مالی شرکت اکتشافات نفت، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از حساب دولتی برداشت کرده و پس از آن، خانواده خود را به کشور دیگری منتقل می‌کند و حتی وقتی دستگاه‌های نظارتی و امنیتی به این مسئله ورود می‌کنند به راحتی از کشور خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیریت بیژن زنگنه در وزارت نفت شرایط بی در و پیکری را در شرکت نفت و دیگر شرکت‌های تابعه رم زده بود، گفت: وقتی من این فساد ۲۰۰ میلیارد تومانی را از آقای زنگنه در کمیسیون انرژی مجلس دهم پرسیدم پاسخ او جالب بود؛ زنگنه گفت که « همچین چیزی پیش می‌آید و طبیعی است.»؛ من تا پای استیضاح زنگنه هم پیش رفتم اما به دلیل جانبداری هیئت رئیسه وقت مجلس سوال از زنگنه به صحن نیامد.

وی افزود: مبلغ فساد در شرکت نفت به اندازه اعتبار عمرانی یکسال استان آذربایجان غربی است. سال ۹۶ اعتبار عمرانی ما کمتر از ۲۰۰ میلیارد تومان بود و آقای زنگنه می‌گفت همچین چیزی پیش می‌آید!

بیگی گفت: به نظر من همچنان باید پیگیری شود که دستگاه کارتخوان در دفتر آقای زنگنه به چه منظور بوده است.

نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم با بیان اینکه در زمان وزارت آقای زنگنه در نفت خسارت‌های قابل توجهی در موضوعات دیپلماسی نفتی به کشور وارد شد، گفت: خواسته رهبری در دولت نهم و دهم این بود گاز را از طریق پاکستان به چین و هند برسانیم و با وجود کارشکنی‌های آمریکا، پاکستان متقاعد شده بود که  انتقال گاز اتفاق بیفتد اما آقای روحانی و آقای زنگنه به توافقات ما و پاکستان در نشست اسلام آباد واکنش نشان دادند و زیر میز قرارداد زدند و قرارداد کنسل شد و پس از آن ما نتوانتسیم این کار را انجام دهیم که شکست سنگینی متوجه ما شد.

وی درباره برداشت از منابع مشترک نفتی با عراق در محدوده نفت شهر و ایلام، گفت: به واسطه تحریم خواسته ما این بود از طریق شرکت عراقی نفت برداشت شده و به فروش برسد و ما با آن شرکت عراقی حساب و کتاب کنیم که این اتفاق نیفتاد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مصرف بنزین ایران فاصله معناداری با الگوی بهینه دارد
واکنش کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی به تقدیر خاخام اسرائیلی از تغییر کتب درسی عربستان
فیلم | پاسخ دقیق علی خضریان به پرسشی درباره چگونگی کنشگری دانشگاه در خصوص مسئله "مقاومت"
فیلم | چه کارهایی در تشکیلات دانشجویی نباید کرد؟
ابراهیم عزیزی: بی‌ثباتی منطقه‌ای با واکنش قاطع ایران روبه‌رو می‌شود
آلودگی نفتی سواحل جزیره قشم ناشی از آثار تجاوز نظامی خارجی است
جروزالم‌پست: ایران دوباره ارتش اسرائیل را شوکه کرد
اتهامات آمریکا علیه ایران درباره یمن بی اساس است
تهاجمی شدن جنگ درصورت عدم تحقق شروط ایران معادلات را دگرگون می‌کند
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top