تاریخ انتشار: شنبه 1400/11/02 - 20:06
کد خبر: 421769

جشنواره فجر امسال فروش حضوری بلیت ندارد

مدیر پردیس‌های سینمایی کورش و لوتوس مال گفت که امسال فروش حضوری بلیت نداریم و تمامی بلیت‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر پیش فروش می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی سرتیپی مدیر پردیس‌های سینمایی کورش و لوتوس مال، درباره وضعیت این دو پردیس سینمایی در روزهای منتهی به چهلمین جشنواره فیلم فجر، گفت: در ایام تعطیلی سینماهای کشور به علت شیوع ویروس کرونا، ما در پردیس سینمایی کورش فرصت را مناسب دانستیم و اقدام به تعمیر برخی از بخش‌های سالن‌هایمان کردیم. در همین راستا تمامی صندلی‌های پردیس سینمایی کورش، تعویض و نوسازی شدند.

جشنواره فجر امسال فروش حضوری بلیت ندارد

وی استقبال مخاطبان سینمای ایران از تماشای فیلم‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر، بیان کرد: در حال حاضر مخاطب سینما استقبال خوبی از فیلم‌های در حال اکران دارند. امیدواریم این استقبال از جشنواره فیلم فجر هم صورت بگیرد.

مدیر پردیس‌های سینمایی لوتوس مال و کورش، درباره وضعیت فروش حضوری، اعلام کرد: بنا به تصمیم جشنواره فیلم فجر، امسال ما بلیت فروشی به صورت حضوری نخواهیم داشت و تمامی بلیت‌ها به صورت پیش‌فروش در سایت‌های اعلام شده توسط جشنواره، به فروش می‌رسند.

سرتیپی درباره ظرفیت استفاده از هر سالن سینمایی در جشنواره فیلم فجر با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: درباره این موضوع هنوز هیچ دستورالعملی در اختیار سینماداران قرار نگرفته است. در اکران‌های عمومی تا چند هفته قبل حدود ۱۰۰ درصد ظرفیت هر سالن را استفاده می‌کردیم؛ اما با توجه به شیوع امیکرون، صنف سینماداران، خود تصمیم گرفتند این عدد را به ۷۵ درصد ظرفیت کاهش دهند. البته به نظرم با توجه به تهویه مناسب، سقف‌های بلند و استفاده همه مخاطبان از ماسک، سینما یکی از مکان‌های امن به حساب می‌آید.

مدیر پردیس‌های سینمایی کورش و لوتوس مال درباره ظرفیت در نظر گرفته شده برای جشنواره فیلم فجر در این دو پردیس سینمایی، اعلام کرد: در پردیس سینمایی کورش، ۶ سالن سینمایی با مجموع ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ صندلی و در پردیس سینمایی لوتوس مال، ۴ سالن سینمایی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ صندلی، برای نمایش فیلم‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر در نظر گرفته شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
لاوروف: تحریم‌های جدید آمریکا با مواضع آن‌ها در مذاکرات تضاد دارد
تملک اراضی پیش از آغاز عملیات اجرایی انجام شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top