تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/11/03 - 19:43
کد خبر: 421878

نمایش قدرت روس‌ها به ناتو با انجام رزمایش نزدیک سواحل ایرلند

در بحبوجه تنش ناتو با روسیه بابت اوکراین و تلاش کشورهای غربی در کمک‌های نظامی به کی‌یف، وزارت دفاع روسیه از برگزاری رزمایشی نزدیک سواحل ایرلند خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در بحبوجه تنش ناتو با روسیه بابت بحران اوکراین و تلاش کشورهای غربی در ارسال کمک‌های نظامی به کی‌یف، وزارت دفاع روسیه از برگزاری یک رزمایش نزدیک سواحل ایرلند خبر داد.

به نوشته وبگاه «یوکی دیفنس جورنال» روسیه قصد دارد  اوائل ماه فوریه رزمایشی با مهمات واقعی را نزدیک سواحل ایرلند برگزار کند. هنوز شمار رزمناوهای روسیه برای شرکت در این رزمایش مشخص نشده، اما مکان  آن ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی سواحل ایرلند  و آب‌های بین‌المللی تعیین شده است. روسیه قصد ندارد در منطقه اقتصادی ایرلند این رزمایش را برگزار کند.

این رزمایش در حالی قرار است برگزار شود که تنش بین روسیه با ناتو بابت اوکراین بالا گرفته است. در حالیکه روسیه بارها اعلام کرده که قصد حمله به اوکراین را ندارد، اما غرب به ویژه آمریکا مسکو را متهم به تلاش به حمله نظامی به اوکراین معرفی می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در همین رابطه گفت که مسکو انتظار تحریک نظامی از سوی ایالات متحده و اوکراین را دارد.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت: «ما از آمریکا و کی‌یف انتظار اقدامات تحریک آمیز داریم، چه اطلاعاتی و چه نظامی. آنها ممکن است این کار را انجام دهند، به خصوص که آنها تجربه زیادی در این مسیرها دارند».

این در حالی است که منابع خبری گزارش داده بودند ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» آمریکا و ناتو قصد دارند  در دریای مدیترانه و در روزهای آتی  با بهانه تنش روسیه با اوکراین تمرینی برگزار کنند.

این رزمایش «ضربت نپتون -۲۲» نام دارد و «جان کربی» سخنگوی پنتاگون مدعی شده که این رزمایش به دلیل شدت یافتن تنش‌ها با روسیه نیست و هیچ سناریویی در این زمینه طراحی نشده است. ناو گروه هری ترومن آمریکا نقش محوری در این رزمایش دارد و قرار است حمله به اهداف دور دست، حمله به زیر دریایی دشمن فرضی و موارد آموزشی تمرین شود.

جان کربی گفت، این رزمایش برای افزایش قابلیت‌های ناتو و کمک به نیروهای ائتلاف در مواقع بحرانی همراه  یک ناو هواپیمابر برنامه ریزی شده است.

این در حالی است این رزمایش با تشدید تنش با روسیه و بیم حمله ادعایی این کشور به اوکراین انجام می پذیرد.

در تحولی دیگر همسو با این رویداد منابع خبری از استقرار جنگنده‌های روسیه در بلاروس خبر دادند.   به گزارش منابع خبری، جنگنده‌های «سوخو-۳۵» روسیه وارد بلاروس شده  ومقام‌های آمریکایی در کی‌یف با نگراین این رویدادها را پیگیری می‌کنند. وزارت دفاع روسیه نیز اعلام کرده که این تحرک نظامی برای برگزاری رزمایش با بلاروس بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top