تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/11/04 - 08:28
کد خبر: 421915

گفتمان قالب جامعه باید سبک زندگی فاطمی باشد

وی تصریح کرد: از عوامل دیگر، انتخاب روش نامناسب برای تبلیغ، ترویج و اغنا مخاطب حول محور مدنظر است. رسانه به عنوان ابزاری برای ارائه الگو مورد غفلت واقع شده که توجه به آن به عنوان ابزار انتقال عناصر فرهنگی در عصر تکنولوژی حائز اهمیت است که در این بین رسانه ملی با تولید محتوای هنری فاخر باید بیش از پیش به این موضوع بپردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، تینا حاج‌محمدی دبیر خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه گفت: عزمت وجودی سرور تمام زنان عالم، حضرت زهرا(س) و ابعاد شخصیت وی از لحاظ دینی و معرفتی، خانوادگی، اجتماعی و سیاسی همواره به عنوان الگو معرفی شده است. در این مسیر الگوسازی پیوسته شعار ما بوده، اما نتوانسته‌ایم آن را در میان اعضای جامعه فراگیر کنیم؛ برایمان الگوهای بسیاری از طرق مختلف تعریف کرده اند و مشکلات و چنددستگی های زیادی را به بار آورده است.

وی ادامه داد: اما در باب آسیب شناسی اینکه چرا تا کنون نتوانسته ایم به الگویی جامع برسیم عوامل بسیاری اثرگذار بوده و هستند از جمله آن ها، عدم شناخت درست مخاطب کنونی و ملزومات ارتباط گیری با آن است و به گونه ای عمل شده که همواره قشر خاصی را مخاطب خود قرار داده ایم و به مسائل آحاد زنان جامعه نیندیشیده‌ایم!

وی تصریح کرد: از عوامل دیگر، انتخاب روش نامناسب برای تبلیغ، ترویج و اغنا مخاطب حول محور مدنظر است. رسانه به عنوان ابزاری برای ارائه الگو مورد غفلت واقع شده که توجه به آن به عنوان ابزار انتقال عناصر فرهنگی در عصر تکنولوژی حائز اهمیت است که در این بین رسانه ملی با تولید محتوای هنری فاخر باید بیش از پیش به این موضوع بپردازد.

این فعال دانشجویی افزود: علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ همچنان شاهد کاستی‌های فراوان هستیم برای این امر لازم است سبک زندگی فاطمی گفتمان قالب جامعه باشد که آموزش و پرورش مهم ترین مسیر برای پیاده سازی آن است که در دل مطالب آموزشی و دروس و سرفصلهای پرورشی این مسئله کاملا نادیده انگاشته شده و حتی آنچه اخیرا تدوین و تهیه شده کاملا با ارزش هایمان مغایرت دارد.

حاج‌محمدی گفت: از دیگر چالش‌های موجود ضعف ما در تبیین الگوی کاملی همچون حضرت زهرا(س) برای عصر حاضر است.

وی گفت: آنچه امروز اهمیت دارد تاکید بر هویت‌یابی دختران جامعه ماست و این باید به عنوان پیام اصلی سبک زندگی فاطمی باشد این نکته را باید در نظر داشت که اسلام تنها برای زنان ایران نیست بلکه در امر الگوسازی باید به بعد جهانی آن توجه شود و به گونه‌ای برنامه ریزی گردد که قابلیت انعطاف داشته باشد و فرد را به عالی ترین نسخه ایده آل خویش برساند و به خوبی هویت والای زن مسلمان را به تمام دنیا نشان دهد به گونه‌ای که قبله آمال تمام جهانیان قرار گیرد.

دبیر خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود: تمام این نکات در الگوسازی در ویژگی های شخصیتی حضرت فاطمه(س) نهفته شده است که با مطالعه و تفکر عمیق باید به روایت و تبیین آن پرداخت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top