تاریخ انتشار: شنبه 1400/11/09 - 10:40
کد خبر: 422435

قتل‌عام خانوادگی در بامداد خونین با ۳ کشته

پسربچه‌ای شش‌ساله که فرزند مشترک قاتل و مقتول بوده، در زمان وقوع جنایت در منزل بود پس از شلیک‌های صورت‌گرفته و فرار پدرش، با اجساد غرق در خون مادر، مادربزرگ و خاله‌اش روبه‌رو شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فرارو، مرد کینه‌جو در جنایتی از پیش طراحی‌شده همسر سابق خود را به همراه مادر و خواهر او به قتل رساند.

شهرک پردیس کرمانشاه ساعات اولیه صبح پنجشنبه هفتم بهمن‌ماه را با شلیک‌های متوالی داماد کینه‌جو و ضجه‌ها و فریادهای پسربچه شش‌ساله آغاز کرد و با تماس ساکنان محله، پلیس به محل وقوع حادثه رسید. در همان بررسی‌های ابتدایی معلوم شد سه زن در این حادثه جان باخته‌اند.

مأموران که پی برده بودند مقتولان زنی میانسال و دو دختر او هستند، در همان ابتدا اطمینان یافتند قاتل فردی آشناست که با انگیزه شخصی دست به جنایت زده است. در این میان فرزند یکی از مقتولان شاهد جنایت بود و مشخص شد پدر او دست به این کشتار زده است. این‌گونه بود که سرنخ‌های لازم به دست آمد و مرد جنایتکار به دام افتاد.

سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه درباره این جنایت گفت: پس از وقوع یک مورد قتل‌عام خانوادگی در شهرک پردیس کرمانشاه و اعلام موضوع به پلیس، تیم‌هایی از مأموران به‌سرعت در محل حاضر شدند. این مقام انتظامی افزود: در تحقیقات ابتدایی پلیس مشخص شد قاتل داماد سابق خانواده و خواهرزاده یکی از مقتولان است که حدود پنج سال قبل از همسرش که دختر این خانواده بوده، جدا شده است.

تحقیقات پلیس نشان می‌داد قاتل به‌عنوان میهمان وارد منزل شده و به بهانه‌ای شب را هم برای خواب در منزل مقتولان مانده است. سردار جاویدان یادآور شد: داماد سابق خانواده، نیمه‌های شب در اقدامی جنون‌آمیز به وسیله اسلحه کلتی که همراه داشته، به سمت همسر سابق ۳۱‌ساله، مادر همسر ۵۵‌ساله که خاله او نیز بود و خواهر همسر ۳۵‌ساله خود شلیک کرده و هر سه نفر را به قتل رسانده است.

جاویدان ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه در ادامه گفت: دیگر موضوع تأسف‌بار این حادثه دردناک، حضور پسربچه‌ای شش‌ساله که فرزند مشترک قاتل و مقتول بوده، در زمان وقوع جنایت در منزل بوده که پس از شلیک‌های صورت‌گرفته و فرار پدرش، با اجساد غرق در خون مادر، مادربزرگ و خاله‌اش روبه‌رو شده است.

فرمانده انتظامی کرمانشاه درخصوص دستگیری قاتل پس از چهار ساعت گفت: با تکمیل تحقیقات، پلیس به‌سرعت اقدامات اطلاعاتی خود را برای شناسایی قاتل فراری آغاز کرد و مأموران موفق به شناسایی مخفیگاه وی در یکی از محلات حاشیه‌ای کرمانشاه شدند. پس از شناسایی مخفیگاه قاتل، محل به محاصره کامل مأموران آگاهی و شهرستان کرمانشاه درآمد و حوالی ساعت هشت صبح پنجشنبه و در کمتر از چهار ساعت از وقوع جنایت هولناک، پلیس موفق به دستگیری این فرد شد.

سردار جاویدان درباره علت و انگیزه این قتل توضیح داد: متهم دستگیرشده در همان ابتدا به قتل همسر سابق، مادر و خواهر همسرش اعتراف و در بازجویی‌های اولیه انگیزه‌اش را از این اقدام کینه و نفرتی عنوان کرد که از آن‌ها به دل داشته است.

رئیس پلیس استان کرمانشاه با اشاره به ادامه بازجویی‌ها از قاتل دستگیرشده، گفت: تحقیقات تکمیلی پلیس برای مشخص‌شدن علت و انگیزه این اتفاق دردناک همچنان ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
بازدید تاج از اردوی تیم فوتبال امید
چه کفش و کوله ای برای مراسم تشییع مناسب است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top