تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/11/14 - 11:00
کد خبر: 423141

سفر مقام ارشد امور سایبری آمریکا به اروپا

معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری، در میان تنش ها بر سر اوکراین به اروپا سفر می کند تا راههای تقویت انعطاف پذیری آمریکا و ناتو در فضای سایبری را بررسی کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، "آن نوبرگر" شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در نشست خبری تلفنی گفت: تنش‌های کنونی در اوکراین و ظرفیت فعالیت‌های سایبری مخرب به عنوان عنصر اصلی هر تشدید تنش، یادآور اهمیت دفاع از شبکه اینترنت و مشارکت در این زمینه است.

وی افزود: این بحران فرصتی برای ما و ناتو است تا پیشرفت های خود در زمینه دفاع سایبری را گسترش دهیم. این دلیل جلسات من در بروکسل، ملاقات با همتایان اتحادیه اروپا، مشورت با شورای آتلانتیک شمالی برای افزایش انعطاف پذیری ملی و ناتو در فضای سایبری است.

تمرکز تمام گفت و گوهای معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری، اطمینان از آمادگی آمریکا، متحدان و شرکای آن برای هر گونه رویداد احتمالی مرتبط با فضای سایبری در شرایط کنونی و گفت و گو در مورد چگونگی حمایت از اوکراین و متحدان در صورت وقوع حملات سایبری است.

نوبرگر توضیح داد که آمریکا در سه زمینه متمرکز است. اول، به همکاری با اوکراین و کشورهای همسایه برای تقویت دفاع سایبری ادامه خواهد داد. دوم، همکاری با متحدان و شرکا از جمله از طریق ناتو برای تقویت توانایی دفاعی و در صورت نیاز هماهنگی پاسخ ها به تجاوز بیشتر روسیه است. سوم تشویق همه کشورها به تقویت داخلی توانایی دفاعی سایبری مانند اقدامات آمریکا است.

نوبرگر همچنین گفت که محور گفت وگوهای او در اروپا چگونگی کمک به اوکراین برای دفاع از مرزهای جنوبی و دیجیتال خود است.

معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری افزود که روسیه برنامه سایبری توانمند دارد. با این حال، اوکراینی ها پیشرفت خوبی در رسیدگی به حوادث سایبری و بهبودی از آنها بدست آورده اند.

بروکسل اولین مقصد سفر اروپایی نوبرگر است. او همچنین قرار است به ورشو سفر کند تا با مقامات لهستانی، بالتیک و همچنین اعضای گروه ۹ بخارست که شامل بلغارستان، جمهوری چک، استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لهستان، رومانی و اسلواکی  می شوند، دیدار کند.

شرکت مایکروسافت در ماه ژانویه اعلام کرد، ده‌ها سیستم رایانه مرتبط با دولت، آژانس‌ها و سازمان‌های اوکراین به بدافزار آلوده شده اند.

به گزارش تارنمای خبری- تحلیلی هیل، مایکروسافت در بیانیه‌ای افزود، این بدافزار به عنوان باج‌افزار پنهان شده بود، اما در صورت فعال شدن توسط مهاجم می‌تواند به رایانه‌ها نفوذ کرده و آنها را غیرقابل فعال کند.

به گزارش شرکت مایکروسافت، بدافزار شناسایی شده در ده‌ها سیستم آسیب دیده شناسایی شد و این تعداد ممکن است افزایش یابد، سیستم‌های آلوده متعلق به چندین سازمان دولتی، غیرانتفاعی و فناوری اطلاعات است که در اوکراین مستقر هستند.

مایکروسافت تصریح کرد، این بدافزار بر سازمان‌های دولتی که واکنش اضطراری را مدیریت می‌کنند، تأثیر گذاشته است.

بیانیه مایکروسافت در حالی منتشر شد که «سرهی دمدیوک» معاون دبیر شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین ادعا کرد حملاتی که در این کشور اتفاق افتاد و منجر به از کار افتادن وب سایت های دولتی با پیام های تهدیدآمیز شد، به گروهی موسوم به UNC۱۱۵۱ مربوط است که پوششی برای اقدامات تخریبی بیشتر پشت صحنه بوده است.

مقام های اوکراین پیشتر ادعا کرده بودند که شواهدی موجود است مبنی بر اینکه روسیه در این حمله بزرگ سایبری دخالت داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top