تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/11/20 - 10:30
کد خبر: 423748

تلاش آمریکا برای لغو دیدار رئیس‌جمهور برزیل با پوتین

معاون رئیس جمهور برزیل گفته است که واشنگتن در تلاش برای منصرف کردن مقامات این کشور از دیدار با پوتین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، «آنتونیو همیلتون مورائو»، معاون رئیس جمهور برزیل روز سه شنبه با تائید سفر رئیس جمهور این کشور به روسیه گفت که این سفر تأثیری مخربی بر روابط برزیل و آمریکا نخواهد داشت، هرچند واشنگتن در تلاش است تا مقامات ارشد برزیل را از سفر به روسیه منصرف کند.

روزنامه «فولا د سائوپائولو» نیز پیشتر در ۳۱ ژانویه به نقل از منابع وزارت خارجه برزیل گزارش داده بود که ایالات متحده در تلاش برای لغو سفر آتی «ژایر بولسونارو»، رئیس جمهور برزیل به روسیه است و در این ارتباط به بر برزیل فشار می‌آورد.

به نوشته این روزنامه، هدف واشنگتن منزوی کردن «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در میان وضعیت کنونی روابط روسیه و ناتو و تحولات مرتبط با اوکراین است.

در این گزارش آمده بود که دیپلمات‌های آمریکایی نگرانی‌های خود را در مورد چارچوب زمانی این سفر ابراز کرده‌اند، زیرا از نظر آنها، دیدار رؤسای جمهور روسیه و برزیل نشان‌دهنده حمایت برزیل از سیاست‌های روسیه در اروپای شرقی و مشروعیت بخشیدن به آنچه واشنگتن به‌عنوان نقض مقررات بین‌المللی می‌داند، خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top