تاریخ انتشار: شنبه 1400/11/23 - 18:35
کد خبر: 424047

کیانوش بدنکی

مطیعی؛ عدالتخواه ساختارمند

مطیعی؛ عدالتخواه ساختارمند

آری؛ میثم مطیعی سالیان متمادی است که با اشعارش حرف دل مردم را می‌زند. طبیعی است هم کسی که حرف مردم را می‌زند سانسور کنند چرا ظاهراً فقط به به و چه چه کردن برای آقایان کار درستی است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» یادداشت از کیانوش بدنکی، فعال سابث دانشجویی/// از آنجایی که ما بچه های مسجد و بسیجی بودیم با اشعار و نوحه های حاج میثم مطیعی خاطره ها داریم! از به کار بردن اشعار و نوحه های حماسی ایشان در رژه های بسیجی ها گرفته تا استماع آنها...

بگذریم؛ نسل ما ، نسلی است که از نوجوانی که با نوحه ها و اشعار ایشان مانوس است به گونه ای او را یکی از مداحین مدعو بیت رهبری می‌دانستیم تا اینکه با نوحه ها و سروده هایش به وجد می‌آمدیم!

خاطرم هست یکی از سروده های ایشان برای عید فطر بود که خیلی سر و صدا کرد که خطاب به رییس جمهور وقت ( آقای روحانی ) بود. از آنجا به بعد و آشنا شدن با روحیه انتقادی اش بیشتر به نوحه هایش علاقمند شدم و آنگونه که برای چندین بار راهمان هم به مسجد دانشگاه امام صادق کج شد و برای برنامه های ایشان می‌رفتیم و کلی حال دلمان خوب می‌شد.

اصل مطلب اینکه؛ طبیعی است که با تغییر دولت ها مسئولین هم تغییر می‌کنند که رسانه ملی هم از این قاعده مستثنی نیست.

ظاهراً امروز در پخش مستقیم صدا و سیما در قسمت انتقادی از شعر خوانی دکتر مطیعی؛ تصویر به جای دیگر می‌رود! اما اینکه انتقاد به کجا بود؛ باید گفت که خطاب به خودروسازان عزیزی است که خون ملت را عملا در شیشه کرده اند! نمی‌دانم تقصیر کدام نهاد است! شورای رقابت؛ شورای قیمت گذاری؛ بازار آزاد؛ دلالان؛ مسئولین سورن پلاس و دنا پلاس سوار یا حتی آن مردمی که توان خرید ندارند! و از آن جالب تر نمی‌دانم چقدر گردن کلفت هستند و ریشه دوانده اند که هیچ کسی حریفشان نمی‌شود؛ حتی وزیر!!!

آری؛ میثم مطیعی سالیان متمادی است که با اشعارش حرف دل مردم را می‌زند. طبیعی است هم کسی که حرف مردم را می‌زند سانسور کنند چرا ظاهراً فقط به به و چه چه کردن برای آقایان کار درستی است!

در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ هم از نقد به مسئولین و صف اولی ها گرفته تا خودرو سازان و نقد به مذاکره هم نکاتی را به صورت خیلی شیوا بیان نمود.

میثم مطیعی را نماد عدالتخواهی ساختارمند می‌دانم. به گونه ای که موضع خود را منطبق بر عدالت در ساختار کلی؛ همچنین منطبق بر اصول کلی ارائه می‌کند.

راستی؛ آقای جبلی ( ریاست محترم سازمان صدا و سیما ) از شما هم متشکریم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top