تاریخ انتشار: جمعه 1400/11/29 - 10:44
کد خبر: 424592

استقلال شایسته قهرمانی است

استقلال شایسته قهرمانی است

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: وقتی تیمی در ۱۷ بازی اخیر خود در لیگ برتر شکست نخورده نشان می‌دهد در مسیر درست قرار داشته و استحقاق و شایسته صدرنشینی در لیگ برتر را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، مجید نامجو مطلق اظهار داشت: آنچه  در مقطع فعلی برای استقلال از اهمیت زیادی برخوردار است صدرنشینی این تیم در مسابقات لیگ برتر است.

وی افزود: استقلال در سال‌های اخیر از رسیدن به قهرمانی و جام دستش کوتاه مانده است و آنچه در این فصل باید اهمیت داشته باشد حفظ صدرنشینی است.

پیشکسوت استقلال خاطر نشان کرد: من منکر زیبا بازی کردن استقلال نیستم  و دوست دارم این تیم چشم‌نواز بازی کند اما اولویت باید کسب سه امتیاز در مسابقاتی که پیش روست باشد.

نامجو مطلق تصریح کرد: اگر استقلال در هر بازی موقعیت زیادی را براتی گلزنی روی دروازه حریف خلق نمی‌کند از طرف دیگر به رقبا نیز فرصت کمی برای گلزنی می‌دهد.وی تاکید کرد: استقلال درفصل نقل و انتقالات دو بازیکن خوب جذب کرد که می‌توانند در ادامه مسیر به این تیم در راه موفقیت کمک کنند. فرهاد مجدی خودش به خوبی می‌داند از این نفرات چطور و چگونه استفاده کند.

مربی اسبق استقلال در پایان گفت: وقتی تیمی در ۱۷ بازی اخیر خود در لیگ برتر شکست نخورده نشان می‌دهد در مسیر درست قرار داشته و استحقاق و شایسته صدرنشینی در لیگ برتر را دارد. استقلال با این روند در پایان فصل به آنچه باید می‌رسد و جام را بالای سر می‌برد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top