تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/12/08 - 14:57
کد خبر: 425581

پیش‌بینی آب و هوا در نوروز ۱۴۰۱

پیش‌بینی آب و هوا در نوروز ۱۴۰۱

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بنابر پیش‌بینی‌ها از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، شرایط بارندگی به ویژه در استان‌های هم‌راستای زاگرس مانند چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، اصفهان، شمال و شرق خوزستان کمتر از نرمال است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از تسنیم؛ محمد اصغری در هفتاد و سومین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ترافیکی در ستاد پلیس راهور اظهار کرد: معمولاً پیش‌بینی‌های صادره توسط سازمان هواشناسی کشور پنج روزه است اما باز هم احتمال خطا در روزهای آخر آن پنج روز وجود دارد، یعنی پیش‌بینی‌ها برای 24 ساعت نخست، 90 درصد قابل اعتماد است و برای 48 ساعته این رقم به 87 درصد می‌رسد.

نماینده سازمان هواشناسی کشور در این جلسه افزود: هر ساله برای تعطیلات نوروز پیش‌بینی‌های هواشناسی داریم اما در صورت بروز تغییرات، هر روزه این پیش‌بینی‌ها تصحیح شده و بر سایت سازمان هواشناسی نیز قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مرکز پیش‌بینی سازمان هواشناسی 24 ساعته و تلفن‌گویای ما 134 است، تصریح کرد: اگر بخواهیم راجع به پیش‌بینی بلندمدت صحبت کنیم شاید دوستان در پلیس و راهداری از شرایط خوشحال شوند و بنابر پیش‌بینی‌ها از 15 اسفند تا 15 فروردین، شرایط بارندگی به ویژه در استان‌های هم‌راستای زاگرس مانند چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، اصفهان، شمال و شرق خوزستان کمتر از نرمال است.

اصغری افزود: از جهت رفت و آمد (سفر) به نظر می‌رسد که شرایط بارندگی کمتر از نرمال باشد اما آنچه باید نگران آن باشیم و برای مردم مداوم تکرار کنیم، صرفه‌جویی است، شک نکنید در تعطیلات نوروز حتی ماه مبارک رمضان، مصرف انرژی بیشتر از شرایط عادی خودش خواهد بود. شرایط حاد و وضع آب در کشور ما به نحوی است که اگر قرار باشد جنگی صورت گیرد، بر سر آب خواهد بود و نمونه آن اتفاقات اصفهان است.

این کارشناس هواشناسی گفت: باید دائماً به مردم بگوییم که در کویر زندگی می‌کنیم و باید از آنچه داریم به نحو احسن استفاده کنیم. سال گذشته میزان بارندگی طوری بود که شاید در بازه زمانی عمر ما دیگر تکرار نشود.

وی در پاسخ به سؤال رئیس پلیس راهور مبنی بر اینکه آیا در نوروز سال 1401 شرایط طبیعی خواهد بود یا اینکه ناگهان مانند نوروز 98 احتمال تغییرات ناگهانی و خاصی وجود خواهد داشت، گفت: همانگونه که گفتم پیش‌بینی وضع هوا در این موقع از سال، سخت‌ترین پیش‌بینی است، من هر جایی که می‌روم، سریعاً اپلیکیشن خود را نشان داده و می‌گویند هوا در آینده چگونه خواهد بود، باید بگویم که اپلیکیشن‌ها هیچ مسئولیتی ندارند اما سازمان هواشناسی باید پاسخگو باشد.

اصغری با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها متغیر هستند و احتمال هر اتفاقی است، متذکر شد: پیش‌بینی فصلی، جهانی است و احتمال خطا دارد اما پیش‌بینی‌ که در سایت می‌گذاریم پنج روزه است که نسبت به آن باید جوابگو باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
پزشکیان: علت حادثه انفجار تانکر سوخت در محور سنندج ـ همدان بررسی شود
ردیف‌ استخدامی فراخوانهای جذب سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شد
پیش‌بینی ردیف مستقل بودجه برای ادارات شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها
دریافت هرگونه وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی ممنوع است
با تلفن و سفارش کسی لباس تیم ملی را نمی‌پوشد
کمیته انضباطی به خداداد عزیزی ۴۸ ساعت مهلت داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top