تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/12/11 - 09:16
کد خبر: 425833

تغییرات کادرفنی به نویدکیا کمک می‌کند؟

با کنار رفتن دو عضو کادر مربی‌گری طلایی‌پوشان، باشگاه سپاهان به دنبال احیای دوباره این تیم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، پس از بازگشت لحظه آخری محرم نویدکیا و ملحق شدن به تیمش در فرودگاه، این مربی برای دیدار با تراکتور روی نیمکت سپاهان نشست؛ تصمیمی که با اصرار باشگاه بر ماندن نویدکیا رقم خورد اما این بار بقای نویدکیا با تغییراتی در کادر مربی‌گری همراه شده است.

شاید فصل گذشته سپاهانی‌ها با همین کادرفنی توانستند نتایجی قابل قبولی را کسب کند و سپاهان را به تیمی پر قدرت تبدیل کنند اما هیات مدیره باشگاه در این مقطع زمانی تصمیم گرفت محرم نویدکیا را نگه دارد و برای تزریق روحیه و تغییر روند تیم، نظری روی حفظ دستیاران نویدکیا نداشته باشد.

بر همین اساس علیرضا مرزبان دستیار اول نویدکیا و محمود کریمی بازیکن سال‌های دور این باشگاه که از جمع کادرمربی‌گری سپاهان جدا شدند. محمود کریمی پس از جدایی از سپاهان اعلام کرد از اینکه محرم نویدکیا برگشته خوشحال است اما به این نتیجه رسیده‌ که باید برود تا دیگر محرم نویدکیا تحت فشار نباشد.

اکنون باشگاه و سرمربی در حال برنامه‌ریزی و تدارک برای مسابقات لیگ قهرمانان است اما مهم‌تر از این مساله انتخاب دستیارانی با نگاهی تازه‌تر در تیم سپاهان است. نویدکیا خوب می‌داند این آخرین فرصت برای فرار از بحران است و با تغییر دستیاران و شیوه بازی تیمش می‌تواند ورق را برگرداند. حضور سپاهان در لیگ قهرمانان یک فرصت خوب برای نویدکیاست تا با عملکردی خوب خاطرات تلخ لیگ بیست‌ویکم را از ذهن هواداران پاک کند؛ فرصتی استثنایی برای فرار از فشاری که مسیر سپاهانی‌ها را تغییر می‌دهد.

البته برخی انتقادات از سوی کارشناسان نسبت به عملکرد مهاجمان سپاهان نیز وجود دارد که شاید تغییرات کادر فنی، تزریق روحیه تازه به تیم و تغییر شکل بازی سپاهان بتواند مشکل این بخش را هم حل کند. سپاهانی‌ها در دیدار گذشته خود با وجود شانس‌های خوب گلزنی نتوانستند تراکتور را از پیش رو بردارند اما هنوز هم امیدوارند که از معدود فرصت‌های خود در ادامه فصل به خوبی استفاده کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
تغییر نگاه جهانی به فضای مجازی / ممنوعیت کودکان در امارات و غفلت نظارتی در ایران
توقف خط تولید سایپا در سایه اختلاف با کروز / خودروهای ناقص در پارکینگ‌ها زمین‌گیر شدند
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای همکاری تخصصی با دولت در حل مسائل کشور
کوله‌های اضطراری برای تهرانی‌ها طراحی شد
اوسمار فعلا در پرسپولیس ماندنی شد
اصرار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر جنگ در لبنان
هلال احمر برای حج تمتع ۱۴۰۶ پزشک جذب می‌کند
برگزاری نشست ایران، آمریکا و قطر با موضوع اموال بلوکه شده و لبنان
عارف: دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم مدیون افسران جبهه علم و فناوری است
۴۴۷ استاد دانشگاه، حامیان ایتام و فرزندان محسنین تهرانی هستند
امواج صوتی در ساخت تراشه جایگزین برق می شود
نظرسنجی: صهیونیست‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
دلیل تاخیر در ابلاغ سند نظام اقتصاد دیجیتال
تدابیر امنیتی شدید اطراف هتل محل اقامت بازیکنان ایران در LA
امروز لبنان، نتیجه علی‌الاصول نبودن تهران
باگ ترمیم نشدنی در آیفون ها و آی پدهای قدیمی کشف شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top