تاریخ انتشار: شنبه 1400/12/14 - 10:28
کد خبر: 426025

این اینتر دیوانه می‌تواند لیورپول را حذف کند

این اینتر دیوانه می‌تواند لیورپول را حذف کند

نیکولو بارلا، هافبک اینتر، معتقد است که این تیم می‌تواند هر اتفاقی را در آنفیلد برابر لیورپول رقم بزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، اینتر شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و هشتم لیگ ایتالیا به مصاف سالرنیتانا رفت و موفق شد با نتیجه ۰-۵ برابر این تیم به پیروزی برسد.

اینتر در هفته‌های اخیر نمایش چندان خوبی نداشت و همین موضوع باعث شده بود که کمی از کورس قهرمانی دور شود. بارلا یکی از بازیکنان این تیم بود که در بازی‌های اخیر خسته به نظر می‌رسید.

با این حال پیروزی پر گل برابر سالرنیتانا باعث شد که شرایط برای این تیم و بازیکنانش تغییر کند.

بارلا پس از پایان بازی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:« این برهه عجیبی برای من بوده است. امیدوارم که امروز توانسته باشم به خوبی از این شرایط عبور کنم. انتقاد به اندازه تمجید بخشی از بازی است. نکته مهم این است که بتوانیم به تیم کمک کنیم. و وقتی من نمی‌توانم این کار را انجام دهم عصبی می‌شوم.»

اینتر با کسب این سه امتیاز به صورت موقت به صدر جدول رفت تا بازی حساس این هفته ناپولی و میلان در ناپل برگزار شود. این در حالی است که شاگردان سیمونه اینزاگی یک بازی عقب افتاده هم دارند.

هافبک اینتر در این باره اظهار داشت:« تیم‌های قدرتمندی در کورس هستند و همه تیم‌ها در طول این مسیر امتیاز از دست داده‌اند. یوونتوس هنوز با ما فاصله دارد اما اگر ما در صدر جدول پیروز نشویم، آنها هم می‌توانند نزدیک‌تر شوند.»

اینتر روز سه‌شنبه باید بازی برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان را برابر لیورپول در آنفیلد برگزار کند. آنها در دیدار رفت با دو گل برابر این تیم شکست خوردند.

بارلا با اشاره به روحیه خوب اینتر پیش از این بازی اضافه کرد:« باعث ناراحتی است که در این بازی حضور ندارم اما پیروزی امشب بدون شک اعتماد به نفس ما را افزایش می‌دهد اما در کل بازی در آنفیلد تجربه بسیار خوبی است. ما نباید بترسیم. اگر بتوانیم بر حریف غلبه کنیم اتفاقی به یاد ماندنی رخ خواهد داد. اینتر دیوانه است و ممکن است هر اتفاقی برابر لیورپول رخ دهد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top