تاریخ انتشار: شنبه 1400/12/14 - 19:53
کد خبر: 426095

خروج دیپلمات‌های اخراج شده روس از آمریکا با پرواز چارتر

خروج دیپلمات‌های اخراج شده روس از آمریکا با پرواز چارتر

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از پرواز هواپیمای چارتر روسی به این کشور برای انتقال دیپلمات‌های اخراجی روسیه از خاک ایالات متحده خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا غروب شنبه به وقت تهران از موافقت دولت ایالات متحده با پرواز یک هواپیمای چارتر روسی به این کشور برای انتقال دیپلمات‌های اخراجی روسیه خبر داد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به خبرگزاری «رویترز» در این زمینه گفت: «دولت ایالات متحده یک پرواز چارتر توسط دولت روسیه را برای تسهیل خروج پرسنل روسیه در سازمان ملل متحد که به دلیل سوء استفاده از امتیازات اقامت خود اخراج شده بودند، تایید کرد.»

دولت آمریکا هفته گذشته برخلاف قوانین دیپلماتیک و با سو استفاده از حق میزبانی سازمان ملل متحد چند دیپلمات روس را اخراج کرد.

ایالات متحده ۱۲ نفر از کارمندان نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد را عنصر نامطلوب خواند و از آنها خواست که تا ۷ مارس (دوشنبه ۱۶ اسفند) خاک آمریکا را ترک کنند. «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل  این اقدام دولت آمریکا را «نقض فاحش» منشور سازمان ملل متحد خواند.

به دنبال تصمیم «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پاسخ به درخواست کمک نظامی سران منطقه جدایی‌طلب شرق اوکراین (لوهانسک و دونتسک) و عملیات ویژه در منطقه دنباس غرب به رهبری آمریکا در تلاش است تا با کمک به اوکراین و بدون توجه به درخواست‌های روسیه که بارها خواستار مذاکره شده بود منطقه را به دژ نظامی ناتو مبدل کند.

در این بین آمریکا و متحدانش فشارهای همه جانبه اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک بر روسیه وارد کرده‌اند.

وزارت خزانه داری آمریکا  نقل و انتقالات بانکی با بانک مرکزی روسیه، صندوق ثروت ملی و وزارت دارایی روسیه را ممنوع اعلام کرد. بر اساس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، این اقدام با هدف جلوگیری از مشارکت شهروندان آمریکایی در هر گونه نقل و انتقالات پولی با بانک مرکزی، صندوق ثروت ملی یا وزارت دارایی روسیه صورت گرفته است.

گزارش‌ها حاکیست که وزارت خارجه روسیه سفیر آمریکا در مسکو را در اعتراض به صحبت‌های «لیندسی گراهام» سناتور جمهور خواه آمریکایی فراخواند. گراهام روز پنج شنبه در واکنش به عملیات نظامی روسیه در اوکراین در اظهاراتی عجیب گفته، باید کسی در روسیه پوتین را ترور کند.

وی در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز افزود: «چطور (این جنگ) تمام می‌شود؟ وقتی کسی در روسیه جلو بیاید و این(پوتین) را از دور خارج کند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top