تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/12/18 - 22:38
کد خبر: 426631

رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل به بحرین سفر کرد

رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل به بحرین سفر کرد

رسانه های رژیم صهیونیستی از سفر رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم به بحرین خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی عصر امروز (چهارشنبه) برای اولین بار به بحرین سفر کرد و در منامه مورد استقبال «ذیاب بن صقر النعیمی» همتای بحرینی خود قرار گرفت. 

کوخاوی در این سفر با شیخ «ناصر بن حمد بن عیسی آل خلیفه» فرمانده گارد سلطنتی و مشاور امنیت ملی رژیم آل خلیفه دیدار کرد. 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بدون اشاره به مدت زمان سفر این مقام بلند پایه ارتش رژیم صهیونیستی به بحرین گزارش دادند که وی قرار است با دیگر مقامات ارتش و دولت بحرین دیدار کند.

وی همچنین از مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین دیدن و و با دریادار «چارلز برد کوپر» فرمانده آن دیدار خواهد کرد.

علاوه بر این، رژیم اسرائیل و بحرین امروز توافقنامه همکاری در زمینه بهداشت و درمان امضا کردند. این توافقنامه که شامل همکاری مشترک برای مقابله با بیماری‌های همه گیر و رسیدگی به موارد اضطراری و پیشبرد تحقیقات بهداشتی است در منامه با حضور «نیتسان هوروویتز» وزیر بهداشت رژیم اسرائیل و «فائقه سعید الصالح»  همتای بحرینی وی امضا شد.

برخی از رسانه‌های عربی نیز سفر رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل به منامه را مرتبط با پیشرفت مذاکرات هسته‌ای ایران دانستند. 

پیشتر رژیم صهیونیستی در بهمن امسال در اقدامی بی‌سابقه اعلام کرده بود که یک افسر عالی رتبه خود را در بحرین مستقر می‌کند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود این افسر ارشد اسرائیلی، مامور ارتباط با ناوگان پنجم آمریکا در بحرین خواهد شد. 

«بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم اسرائیل اواخر بهمن از بحرین دیدن کرد و طی یک نشست سه جانبه با همتای بحرینی خود و دریادار «براد کوپر» فرمانده ناوگان پنجم آمریکا در بحرین با استقرار یک افسر اسرائیلی در منامه موافقت کرد. 

بر اساس اعلام رسانه‌ها «گانتس» در جریان سفر خود به بحرین یادداشت تفاهم نامه‌ای را امضا کرد که بر اساس آن به طور رسمی «تل آویو» و «منامه» با یکدیگر در زمینه امنیتی همکاری می‌کنند. 

بحرین و رژیم اسرائیل در سپتامبر ۲۰۲۰ تحت نظارت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا توافقنامه عادی‌سازی روابط امضا کردند. 

اقدام صهیونیست‌ها و موافقت حکام کشورهای عربی حوزه خلیج فارس سازشکار با رژیم صهیونیستی در حالی انجام می‌شود که مردم این کشورها از نفوذ صهیونیست‌ها به لایه‌های نظامی و دفاعی کشورشان به شدت نگران هستند. 

بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند. 

ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده‌ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته و رژیم آل خلیفه همچنین صدها بحرینی را نیز سلب تابعیت کرده است. 

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top